有意讓彩虹重生的玩家們!!團結我地既希望重燃彩虹之夢!!

台版彩虹冒險可以番黎嗎? 我一直掛住我果幾年玩既彩虹冒險 好掛住佢
回復 支持 反對

不如搵人留cm去韓彩到同佢問下可五可以簽返港/台既合約
因為系不能續約.先收返個SERVER(人地覺得冇得賺先收返?)
回復 支持 反對

不如搵人留cm去韓彩到同佢問下可五可以簽返港/台既合約
因為系不能續約.先收返個SERVER(人地覺得冇得賺先收 ...
地獄令仔 發表於 11-7-2012 10:34

咁簡單既晨早就有得玩啦:sleepy:
回復 支持 反對

Thanks for sharing
回復 支持 反對

彩虹冒險呀快d出返台版啦好冇呀..
我搵唔到第2隻game玩呀都係好掛住呢隻game
我之前停玩1排..之後想玩返都太遲..果陣唔知原來彩虹而經汁左
需然好耐之後我又玩韓彩..但糸始終溝通好唔方便..而且聽說講中文會令到韓彩唔比香港玩家玩
所以更+冇出聲...而家見到有隻所謂既~新"彩虹冒險" 就覺得還是彩虹冒險好!!!
回復 支持 反對

以前小六到中2果陣最鐘意玩彩虹,

最記得係俾人呃左999火卡
回復 支持 反對

彩虹冒險呀快d出返台版啦好冇呀..
我搵唔到第2隻game玩呀都係好掛住呢隻game
我之前停玩1排..之後想玩返都太遲..果陣唔知原來彩虹而經汁左
需然好耐之後我又玩韓彩..但糸始終溝通好唔方便..而且聽說講中文會令到韓彩唔比香港玩家玩
所以更+冇出聲...而家見到有隻所謂既~新"彩虹冒險" 就覺得還是彩虹冒險好!!!
回復 支持 反對