打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 咩職PVP/公會戰 /pk 強?.. 升lv/做任 廢小小都冇所謂

忍者如果只係諗住pvp忍jo就可以o係人面前連一set技就大錯特錯
1vs1 2vs2都好 見到你又好見唔到你都好 個人都會係咁四維飛 mo人會呆企
遊俠同獵手pk都勁都有原因
主要原因係單單挑空射加對空射 都可以打走人地70%血以上獵手打ga甚至死亡
遊俠可怕ga地方係 機槍起手快 但問題係收技慢(即硬直) 打唔到好易比人打番轉頭
獵手裝備令佢地有可怕ga迴避 技能加成攻擊更令攻擊遠比遊俠高
眼界好ga玩具用獵手可以話屈ga 因為箭雨同5lv導陣都係屈
只要對手o係開技果時 o係個範圍入面 就算飛到遠遠都係會中 之後就比人挑空打
招狼都係一樣 硬直小 一出o係直線上就會即中
獵人ga好處係出招攻擊效果係即時同自身硬直小
最後佢地都有一個pvp最有優勢ga地方 係移速比人快
獵手有套裝下更是
回復 支持 反對

"世上冇最強既職"我唔同意xD
pk最勁係遊俠.比佢連到你死緊
清怪最強舞者
巫c.團p sm者.加上遊俠.就更加sm
不過只for2轉
我見到3轉d技遊俠.pk廢哂=,=
回復 支持 反對

係冇人會呆企,但只要忍者一足到你個位,你就一定會比佢連到lo~(唔一定要企到係汁邊遠小小都得)
and你睇佢唔到的會真係會亂咁飛去[曬]mp?
我念多數都係jump下jump下咁,頂多都只係會有時jump起左飛一飛咁..
還有有d技術好ge忍者識走位閃招的話都唔一定要隱身先連到
仲有其實呢唔知why我用弓手同弓手打都係好易比人閃到同閃人招lo....
真係唔知係唔係我廢,但係又唔見得我中左獵手一招之後就會比佢連死
佢頂多都係玩下遊擊咁打........
回復 支持 反對

pvp騎士囉
不過都係睇技術姐
回復 支持 反對

lv40以上...祭c    打勁耐佢得返少少血....一下補哂
lv2x~3x 舞者 你中左佢第1下   就會被連死
我pvp果時10xxx血滿 中左佢一下...不停電..連...5秒左右死
回復 支持 反對

12# 乂惡魔乂 遊俠比我屈到笑啵pvp果陣..如果佢係最勁...咁騎士咪係神手級!!?
回復 支持 反對

單p 緊係騎最勁 血多防高 有反盾  , 就算佢唔開反盾 都有得無限連 單p邊個夠佢玩 ?
回復 支持 反對

舞者先係最勁,你一比佢連到技,就連騎士都會死,只要你夠mp,幾時都可以殺人

ps:舞者pvp,清怪都係一流
[12$]WK 發表於 1-6-2009 21:49

你講哂啦

敢試問

如果舞者 招技打唔中人 e.g 電 =7秒 第1秒唔中就可以走 第2秒中左又點你都電左1下而且 跟住比騎士用無限連 連你 你都係死路一條  你自己好快死架咋  舞者係 足到路 佢88 足唔到 就你88啦~.~

Ps .騎士有反盾的
回復 支持 反對