打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論] 今天遇上某人的行為

哥仔
你個片睇唔到

以今次呢件事黎睇
佢本人就話有人扮佢

而批評者就話佢要付責任

但批評者你要注意一點
呢個係PC Game  並不係Online Game
佢話冇就係冇  佢話有就係有
因為  你入Game/出Game 都唔會有ip顯示
ip就係關鍵

你有ip  就代表佢無品
你冇ip  就唔代表果位係佢

另外你可以睇返佢常慣做法  講野既方式 技術既成份  睇下係真定假
回復 支持 反對

樓主,玩遊戲不是玩勞氣,網絡世界咩都可以假,假相﹑假名﹑假性別﹑假年齡﹑假face book﹑假msn假咩都得...你如何分辨真假呢?幾多人網上識女仔,相片同真人差9成都係咁啦...既然連你都分吾出真假,你又想佢負責咩?點負責法?比你諗倒你又認為公眾認為合理?何必為一場遊戲大動干戈...我無幫邊一邊,因為我吾置身當中。但係如果雙方一直發貼整到大家勞氣就損人損己啦~不過都有好處,大家加下樂點。

題外話,下次如果發呢D貼可吾可以整投支持邊一邊?有支持度走勢圖件事好睇D~
回復 支持 反對

1.難道妳能100%辨認出?(除非妳跟他是現實世界中認識的)
2.那麼是否表示了[我就算真係做(真正本人),到最後我係唔認,說有人扮我]也可以了?
如果是這樣,那我也可以光明正大的做了。
3.好搵唔搵點解要搵佢扮,抱歉,我真的不懂。(只能用我理解上去理解吧)
4.即使解決不到,連澄清也不做?(當然可能還未回覆)
5.我開post就是希望嘗試解開誤會。
1.這是avi檔案...請下載相關軟件來開啟
2.我是要求負責任...並不是[一定]要他答應
當然他可以選擇沉默...但我只會對某些人有反感而已。
3.如果我死口咬定佢有...佢死口咬定佢冇...係咪代表事實根本沒法子證明?(其他人側要選取支持的一方/客觀態度?)
4.有ip就等於他時無品行為?難道一個地址證明以及名字就能代表他?不允許是他兄弟姐妹幹的?
1.我並沒有為止生氣...只是不明白真理何在
2.責任是澄清/承認(難道他喜歡食死貓?)
3.我並沒有要求公眾認同!只是給他澄清/承認機會
4.我並沒有意思引起鬧戰!哪裡有大動干戈
5.為什麼要搞投票?難道妳想分黨分派?
PS:本人並不認識暗夜(不論真人/扮)
回復 支持 反對

好喇守戰
錯不在樓主
想問下樓主
你玩果時係幾點
見到佢用5p令我霖起一條友

想問下有冇人記得上次我玩4p位果時
因為佢用中投係甘炸人所以我用左d炸彈去封佢位
跟住佢比人打爆左部投車之後去封我出炸彈個位
之後佢比1p踢左
想問下有冇人記得條及叫咩名

同埋呢排我唔會用族名玩aoc
見我個名即踢
回復 支持 反對

簡單d咁講
你地唔洗講咁多野
睇清楚個圖
佢係暗夜~   <-----------------
睇唔睇到有個蛇仔係後面呢
睇到? 就岩啦 踢佢啦
睇唔到你就可以去驗眼啦

因為我記得29暗個aoc名係無蛇仔
回復 支持 反對

15# 衰仔包@阿鋒
你耐冇同我玩
睇我簽名

另外
守戰者都會唔用族名
回復 支持 反對

受害者明明係暗夜佢地
你偏偏就要將罪行推佢地身上
有其他用意?_?
回復 支持 反對

非常感謝妳以冷靜的態度來回覆。
大約晚上啦...
開頭個5p幾好人無咩野....間中會提下人e樣果....但係6p太勁用隻僧都快過5p用隻馬拎哪x
所以無品行為就開始
由此至終妳根本就只是偏幫一面
有分析過?
證據確鑿(先不管是否本人+某樓主原全不認識暗夜)
讓他解釋誤會難道不是他責任?
難道妳要想他食死貓?
看來妳很感情用事呢~
從沒考慮一下發post的意義何在
難道妳想說
屈佢?
別以為妳自己的post幫別人解釋
就會有人相信!
請別用妳自己角度
去代入一個什麼也不認識的人裡
回復 支持 反對

18# coollala
5p唔講明要隻馬嬲先就係佢問題啦(不過5p拎黎做咩- -)
我會唔用族名一排
你下次見到條友多數唔係我黎
只可以做呢d野
真係對果d小學雞冇辦法- -
回復 支持 反對

18# coollala
5p唔講明要隻馬嬲先就係佢問題啦(不過5p拎黎做咩- -)
我會唔用族名一排
你下次見到條友多數唔係我黎
只可以做呢d野
真係對果d小學雞冇辦法- - ...
pk456456 發表於 8-8-2009 13:34

唔係拎馬嬲呀= =
係拎隻馬[那渣xdd]
回復 支持 反對