打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123)

唔好介意我咁講,,,你有點兒串更我

我一出生,至到我有電腦果一日,我係無師自通去 做WEBSITE

貼相呢D .... 應該係小3以下先唔識做。即係...我唔係串你廢,,,只係呢D野
IT DOESN'T NEED OTHERS TO TEACH YOU...
...
aesopp47730 發表於 17-8-2009 22:02

哈,我諗你都搞錯
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!CAN YOU SEE???? 千奇唔好對號入座  
澄清你係18樓講緊戈個唔係我

希望你都唔好見怪啦
回復 支持 反對

搶人怪仲要大條道理~_~吾系甘吾知醜呀!?
回復 支持 反對

話說我今日逛樂古...見到我幫會既名喎@@咁就入黎睇下啦~
點知~原來有人話我地幫d人搶怪...當然要了解清楚啦!!!
原來係良性競爭~~~
講真...
打機呢d野...都係玩下姐~~
怪就個個都打得嫁啦
加上隻怪又冇寫住你專打~~~
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41
認同...但係你地個幫會遲早比人見一個殺一個@@
回復 支持 反對

搶人怪仲要大條道理~_~吾系甘吾知醜呀!?
化骨龍三代 發表於 17-8-2009 23:46

原來隻怪我打左先都叫搶,勁野!!!!!!!!!!!

唔洗成個天下無雙都入晒黎嫁,入到既就打番D野啦,幫我推一推上去,等多D人知呀
回復 支持 反對

天下無雙收皮啦,我都比你地搶得唔少啦,家陣有人開post少你地,你地都有今日

仲要搶完人怪仲係到吠-.-仲要成個族入晒黎吠一個人=.=''你地都算係第一個囉=.=拍拍...

如果你地覺得要有專名先可以打一隻怪=.=''禁樣仲洗咩組隊呀=.=''幹;]

人地一個人打緊-.-你地成班人走埋黎果d原來唔係叫搶呀=.=我家陣先知囉;]

你地個族家陣係到除左係幫個族人呀?.?定係你地本身一樣係禁狗/口\

搶完人怪仲大條道理呢;]啲啲野真係你地自己先知啦/口\

狗呢-.-我真係見得多...禁狗都係第一次見...拍拍...你地都算係經典啦=.=''

打機打到你地成班人搶一隻怪=.=''我除左係話你地廢之外我都唔知仲有咩可以形容你地=.=''

小學果時,老師教我一個「鳩」字,當時我真係百思不得其解,自從見到你地,我終於明白晒...

如果你地真係想串我仲可以比埋個m群你/口\用下腦啦-.-唔好再做腦殘=.=''

家陣醫學昌明...應該可以醫好你地的說-﹏-
回復 支持 反對

天下無雙收皮啦,我都比你地搶得唔少啦,家陣有人開post少你地,你地都有今日

仲要搶完人怪仲係到吠-.-仲要成個族入晒黎吠一個人=.=''你地都算係第一個囉=.=拍拍...

如果你地覺得要有專名先可以打一隻怪=.=''禁樣仲洗 ...
dreampass 發表於 18-8-2009 12:36

估唔到你都係比天下無雙d有品人搶怪,同志,同志
回復 支持 反對

26# kinwa2006

多謝-﹏-
回復 支持 反對

如果 係差一 二秒  可能大家都估自己開怪先掛.....不小心姐

旦係打左一陣隻怪   佢仲走埋泥搶.....大家明啦....就係貝戈戈

台灣又叫白目....e d挑起是非.....路過都睇唔過眼....

大會就可以搶完人怪就當岩的話...

跟住講到好似好有文化  就當自己係道理

未叫歪理lo...搶怪係唔岩  講到自己岩哂...

搶怪人問心啦...邊個打劫話自己係打劫

樓主  (可能)人地唔小心姐  比個台   人地洛下lo...

公道在人心
回復 支持 反對

如果 係差一 二秒  可能大家都估自己開怪先掛.....不小心姐

旦係打左一陣隻怪   佢仲走埋泥搶.....大家明啦....就係貝戈戈

台灣又叫白目....e d挑起是非.....路過都睇唔過眼....

大會就可以搶完人怪就當岩的話... ...
沒有人可以相信 發表於 18-8-2009 14:06

我本身都算啦,拉拉星都講左Sor,但唔知點解無啦啦殺出個程咬金,有某D人呢,我就唔知係唔係天下無雙D人啦,原來打左先係搶後尾打先既人怪,由細到大都未聽過,佢咁講姐係好似有個賊搶左人野,比人搶野個物主搶番本身佢既野,不過仲要比個賊話番佢搶野!!!!!!!!
回復 支持 反對

(良性競爭) =o=
回復 支持 反對