收起左側

[綜合討論] 想睇下樂古d人遍向邊d國._.

諗就易,做就難~
132231 發表於 9-10-2009 19:47

以前紫國都試過比4個國同一時間打到入國土,連最遠ge紅國同藍國都可以打到入紫國國土,紫國唔通真係有金撿咩,當時個個國家都好鍾意打紫國,可能個皇帝個樣串搞到人人都想打佢

當時紫國人口唔算多,根本冇可能同時打5個場,但係4個國家同時圍攻平均一個國最少家開2個場,
4個國家就8個場,唔洗2小時就打到得番幾塊地,跟住紅國同藍國黃國,因為中土唔夠綠國打,所以退兵唔再打紫國
回復

出龍勁
經常比人打到出龍
wuheison 發表於 9-10-2009 20:41

ok u win
回復

綠國呀!!

綠國要加油了!!~~
回復

以前紫國都試過比4個國同一時間打到入國土,連最遠ge紅國同藍國都可以打到入紫國國土,紫國唔通真係有金撿咩,當時個個國家都好鍾意打紫國,可能個皇帝個樣串搞到人人都想打佢

當時紫國人口唔算多,根本冇可能同時打5個 ...
keithho1219 發表於 9-10-2009 21:31

你講緊果陣時係幻影仲強勢既時期 果陣時藍國唔夠綠國打係冇咩可能-.- 你話有win有輸就可信
回復

你講緊果陣時係幻影仲強勢既時期 果陣時藍國唔夠綠國打係冇咩可能-.- 你話有win有輸就可信
驃騎仔 發表於 12-10-2009 00:15

但個陣綠國差唔多佔左一半中土,可能藍國有d團真係勁,但係綠國都有好多勁團,加上好似最多玩家入綠國
用蟻多嬲死象戰術都得
回復

題外話

完來板主都有睇火影,你個簽名d笑話都好好笑,火入面成個世界咁大,人又少冇人見到都唔出其,就算有人見到,個d人都死晒啦,就算佢死之前話比其他人聽,個d人都死左n世啦,加上可能冇人信e d咁ge野,過左咁奈,係得乳字波族有用塊石塊記左e件事,得番乳字波族d人知唔出奇,跟住乳字波族比人殺晒得番個佐助佢個陣咁細個,又點知乳字波族地下有塊咁ge石,所以得番一個追求力量ge斑會去查e d事,e個係我ge推測

作者話係六道先人未出黎之前世界比一隻魔爪xxxxxxx,好明顯就有害啦,作者好似冇講過10尾有月球咁大,又佢晝ge圖就知10尾最多大九尾一倍,可能,佢地打黎打去都係同一個地方,佢地波及的範圍大可能有人發現,但個d人
發現左都唔知咩事啦,月球不是鏡子,又那麼大,如何投射寫輪眼e個問題,就要問下點解用木遁d木會生得咁快一樣,斑自己出ge幻術點會比自己中番,中左幻術,唔一定係企定定呆左,乳字波止水米就係用寫輪眼控制人地ge行動,

始終e個係一個動畫,作者鐘意點寫就點寫
回復

題外話

完來板主都有睇火影,你個簽名d笑話都好好笑,火入面成個世界咁大,人又少冇人見到都唔出其,就算有人見到,個d人都死晒啦,就算佢死之前話比其他人聽,個d人都死左n世啦,加上可能冇人信e d咁ge野,過左咁奈,係得乳 ...
keithho1219 發表於 12-10-2009 23:59

果陣時係會人海戰術 特別H團 人海戰術亂水=.=

題外話
漫畫有BUG我接受到但佢D BUG太過火=.=仲要多先衰

唔好唔記得千葉(即係第一代火影)都係六道既子孫 佢個族冇可能冇流傳=.=
回復

紫國  夜月 A_A
回復

- -大波女王忠實FANS 忠貞不二
回復

藍國的飄過
最近藍國國戰經常大敗(淚奔)
回復