打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我想問唐賊同青刺p who會win?

如題有冇人知唐賊p唔p得win青刺 
唔計裝同寵呀 裝同埋寵唔洗問 實係裝勁寵勁個個win
如果用的寵都一樣
2個都唔用裝 同lv who會win??
回復

唐賊有優勢,   如果這區過一年  滿級滿技能 到最後純為pk玩.    青衣包裏可定帶着 解封藥,  那時候就青衣厲害了.
回復 支持 反對

唐賊有優勢,   如果這區過一年  滿級滿技能 到最後純為pk玩.    青衣包裏可定帶着 解封藥,  那時候就青衣厲害了.
.Ar 發表於 26-11-2009 16:22

唉。你無玩古龍半年?後期青衣點樣你知嗎?還想同唐鉤子單P?系樂古見到超聰明人。
單P.如果講職業,不帶寶寶P。一定系唐鉤。天生身法屬性最高。雙封。你可以慢慢玩。。練級不好練。最好有固定隊伍。
回復 支持 反對

我才看見這貼,   我發現你這孩子 真可笑.!!

梦幻古龍和 梦幻xy   青衣大唐基本 一樣,     最後群p 没價值,  單p同等最强你不懂    ,還 ..還 ....  還跟我講這些.

你他*的還真有創意    我是樂古 你過超聰明的人,  樂古這是 梦幻古龍新手論壇 還没 封測最高50多級 還没公測呢,   就弄個樂古梦幻古龍  那些玩家們多會玩一樣!
回復 支持 反對

我才看見這貼,   我發現你這孩子 真可笑.!!

梦幻古龍和 梦幻xy   青衣大唐基本 一樣,     最後群p 没價值,  單p同等最强你不懂    ,還 ..還 ....  還跟我講這些.

你他*的還真有創意    我是樂古 你過超聰明的人,   ...
.Ar 發表於 27-11-2009 00:40

大陸的超聰明人。香港公測要不要來比下,你講點比就點比,
唔好系度吹水。
回復 支持 反對

5# jasonlok

好嗯  到時候看看,排在前面的  是哪.!
回復 支持 反對

搞泥搞去都未入正題 =- = who勁d呀 ?? 唔好玩野啦
回復 支持 反對

我都唔知呀
我都未玩過
回復 支持 反對

我封測鬼靈精第1大高手呀,大6仔
回復 支持 反對