打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] CB活動《超時空戰記》隨時取得神秘機體!!

關閉 [複製鏈接]
1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到
     來報到....
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?
  自己組裝,強化機體,強化組件
3.  神秘機體活動吹水
  唔知d機體派晒未呢
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到
路過式報到...
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?
自由裝配系統(雖然同家的還有一個C什麽來著?)
其實  最吸引我的應該是cri子她們吧?(羞...)
3.  神秘機體活動吹水
神秘機體?
零馬刀?
wind man?
方塊炮臺?
回復 支持 反對

Share
1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到:報到!
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?我一向都中意日本D動漫(因為萌!E個字.哈哈)同埋我中意玩E種射擊遊戲,但係超時空戰記有齊曬我中意ge要求,所以我絕對唔可以錯過
3.  神秘機體活動吹水:雖然我唔知有咩機,但好似超正咁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
《超時空戰記》       未玩GAME,先報到
2. 《超時空戰記》   有什麼吸引你?好玩,唔想玩sd,轉玩《超時空戰記》!!!!!!!!!!!!!!!
3.  神秘機體活動吹水      希望我中神秘機體啦!!!!
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到:: 報到;)
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?::不靠LV數..只靠技術
3.  神秘機體活動吹水::希望抽到啦..神秘機體咩樣嫁先?? XD
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   報到
2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?       可以自己上色,有獨特風格
3.  神秘機體活動吹水                        唔知仲有冇剩0.0
回復 支持 反對

睇落好似唔錯-.-
神秘機體係咪勁D嫁0.0
回復 支持 反對

1. 《超時空戰記》未玩GAME,先報到   :報到-.-''

2. 《超時空戰記》有什麼吸引你?   :因為玩某隻機械人GAME玩到悶想轉一D新鮮D既GAME=W=

3.  神秘機體活動吹水   :我都好想要神秘機體的-3-
回復 支持 反對

回得多就有機-口-咁我都回下先
回復 支持 反對

睇落好似唔錯-.-
神秘機體係咪勁D嫁0.0
bego2006 發表於 20-12-2009 17:58

我都唔知呀但係好想要呀
回復 支持 反對