打印 上一主題 下一主題
收起左側

放GASH 200點(3張) (放完.. 超音速 明天再可能放 多2張)

必要條件: 1. 有錢
放卡數量 : 3張 gash 200
價錢 : 160M = 1 張
          310M = 2 張
          450M = 3 張
交易時間 : 維護之後 任何時間
交易方法 : 先錢後點 ( 唔信可散收 )有3張

================================================================
交易了:
小Q法師              2張          300M ( 本來一場160M 收2張 300M)
一飛衝天去          1張         140M 倒 (唔記得左 140 定係 150) ( 本來想貴D =[ 不過 冇計 要錢@@)

以上2位都係老實商人

明天再可能放 多2張
回復

300 會唔會太貴- -...

正常而家200 人地都係收緊150..
回復 支持 反對

商城手套13金可以拆20粒晶架 -.-?
我未拆過唔知...
但係之前睇到樓上果位人兄既post
《ELS歷史周年表》更新於12月19日->歡迎各位進行補完

裡面寫住話 「原得結晶數目為: 時裝所使用的金幣除以2」
咁我諗13金應該拆唔到20粒-.-...
回復 支持 反對

不錯,,

這一點我倒沒有留意,,

聽聞得艾晶數目為金幣除以2,,

13金的如果是20粒,,40金的也是20粒"

這差距太大"

13金=20粒這個太囧...

大部份人都是100-150m就能收到,,可想而知別人也是計過數,,

13金約為=6粒,, 剩下7金 也只剩下約30-40m左右,,

加起上最多有只是120m..."
回復 支持 反對

係咩== 我呢家先知... 咁我去整返個價(諗緊幾錢..)
回復 支持 反對

13金既時裝手解左得6粒艾晶=]
回復 支持 反對

放完了
明天再放2-3張
回復 支持 反對

留哂比我OK= _ =
回復 支持 反對