打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] 舊版 信譽名單/黑名單一覽表 (不再更新)

關閉 [複製鏈接]
版主:
   本人強烈意見封絕緣身體AC 因為我有理由相信 佢真係Gary889 証據如下:

1.這個為Gary889的blog : http://blog.qooza.hk/bendh1234
  第10P 佢post左個網為https://event.gamania.com.hk/forum/index.asp?TI ...
skyofsoar 發表於 2-1-2010 22:06

絕緣身體字都打錯(汗

根據你所比既網中,分別出現左『絕緣體』and『神劍一祺』2人

這是分開2個ac的,你覺得有人會咁無聊申請2個ac玩吧(有玩過gc既人都知道)

要起底起埋橙仔個導電體ac,,.,,睇下有冇出現絕緣體and神劍一祺2個人吧(一起出現
回復 支持 反對

版主:
   本人強烈意見封絕緣身體AC 因為我有理由相信 佢真係Gary889 証據如下:

1.這個為Gary889的blog : http://blog.qooza.hk/bendh1234
  第10P 佢post左個網為https://event.gamania.com.hk/forum/index.asp?TI ...
skyofsoar 發表於 2-1-2010 22:06

仲有 你可以係所有關於絕緣體既資料搵出gary889的msn嗎<<當然是g字頭那個

組合以上資料
他常用名字為 蛹習3 小草子 導電體 絕緣體 膠劍 s!u祺 小草31313 bendh1234
神劍一棋<<錯字係祺(
咁重要既地方你可以講冇gary889?

你講野真係自相矛盾
回復 支持 反對

以上資料只供參考 如果覺得我的証據不足 可以不看
而錯字等問題已經更正
謝謝提點
回復 支持 反對

以上資料只供參考 如果覺得我的証據不足 可以不看
而錯字等問題已經更正
謝謝提點
skyofsoar 發表於 2-1-2010 22:29

只供參考?那請問閤下用的是什麼語氣?

如果覺得我的証據不足 可以不看

那你就搵多d資訊先post啦,唔夠証據就話/11
回復 支持 反對

本人只希望防止有下一個受害者
而現在有一個和Gary889十分相似的人物
本人身為受害者 當然有責任將我知道都POST上黎
  如果閤下覺得本人語氣有問題
本人深感抱歉
回復 支持 反對

本人只希望防止有下一個受害者
而現在有一個和Gary889十分相似的人物
本人身為受害者 當然有責任將我知道都POST上黎
  如果閤下覺得本人語氣有問題
本人深感抱歉 ...
skyofsoar 發表於 2-1-2010 22:41

和他十分相似的人物

是玩的遊戲相同,還是樣貌差不多(笑

當然有責任將我知道都POST上黎
這分明就是你故意上網搵的吧(汗

就以一個IP不相同就可以證明吧(拍掌
回復 支持 反對

IP是可以改的
回復 支持 反對

IP是可以改的
skyofsoar 發表於 2-1-2010 22:50

巧合在哪

註冊ip和登入ip相同?幾億份之一機會
回復 支持 反對

提供騙子表格
對方樂古名:  hoy
MSN:feikoetikgortkroy@hotmail.com
證據:附圖...

遲d一定報警

我比左序號佢..佢又話唔岩..
我比埋相佢..佢話用過..
佢又影唔到cso彈出"此序號巳被使用的訊息"
一開始又唔肯比個人資料..
我10:31:50最後問佢一次係咪mg3..
  10:32 先抽出個支mg3..
  就即刻比左佢啦
佢10:38話唔岩..我肯定冇入過條序號

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
ctm22000 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

根據Nakuz記錄  絕緣體 (UID: 582668)  與  gary889 (UID: 173182)

注冊IP 及 上次訪問IP 都不一樣
回復 支持 反對