打印 上一主題 下一主題
收起左側

用點數收一個 勁ac 要有150lv車

關閉 [複製鏈接]
用點數收一個ac
如果信譽好 可先點
昆狗 請自重
意加msn jason.820@hotmail.com
回復

我想問 咁樣 係咪想昆我 ? 索馬里哥哥仔 說:
*HI
         -'' ♀               Mr ChuN☣          說:
*hi
         -'' ♀               Mr ChuN☣          說:
*放光線 ?
索馬里哥哥仔 說:
*我唔知放唔放
索馬里哥哥仔 說:
*睇下價錢
*..
*相又冇...
*咩都冇...
*睇咩價...
索馬里哥哥仔 說:
*咁算
*...
索馬里哥哥仔 說:
*唔信就算
索馬里哥哥仔 說:
*反正我都唔係好想放
*咁我吾收了
*謝
索馬里哥哥仔 說:
*自己放開啦
索馬里哥哥仔 說:
*玩暴走
索馬里哥哥仔 說:
*升好快
索馬里哥哥仔 說:
*低lv玩暴走升好快

佢msn  henry-315@hotmail.com
回復 支持 反對

先問佢game名,再放上黎睇下
等我地睇下佢咩料
henry315,舊玩家qq45
誠信好像還不錯的
佢價又唔講,圖都無張
當佢誠信超好
圖呢,無圖難係好難知佢個AC有D咩東東嫁WO
先圖,名我就知到了
回復 支持 反對

我就係果個人,我係第一手的QQ45,依家係GlidER,好多人都知 Yan子,mk,速星等等都知,又成功收過點,同車尾交易過,同qw都係(用野換點)..其實我都唔係好想放,我想睇下佢果個價先決定,因為冇價我就唔想比圖佢,仲有牙,好心都比人放上黎!~_~,QQ45 AC放左了,好彩有人識姐我,多謝曬 con
先問佢game名,再放上黎睇下
等我地睇下佢咩料
好似串左De
我比人露左個msn T.T
回復 支持 反對

34lv ac岩唔岩?
裡面有1架車,150 mato
回復 支持 反對

對不起啦  我只收 40lv  ac  要有幾架 150lv車 先收-_-
回復 支持 反對

我就係果個人,我係第一手的QQ45,依家係GlidER,好多人都知 Yan子,mk,速星等等都知,又成功收過點,同車尾交易過,同qw都係(用野換點)..其實我都唔係好想放,我想睇下佢果個價先決定,因為冇價我就唔想比圖佢,仲有牙,好心都 ...
LoveBabi 發表於 1-1-2010 12:05

我都唔知原來你係蕉蕉45
xdd,可能你岩岩開新ac果時,我無0n,你講果陣我唔知你乜水啦xdd
回復 支持 反對

我係二手QQ45  個ac都放左
一手佢唔會昆人
我同佢收左好多次野
佢種好好人[[bao_28]]

以上全部真話
回復 支持 反對

推推推                推推推推推推
回復 支持 反對

想罵樓主on xx
收ac40lv有咩好玩=.=??
扮勁?我唔信你勁...
垃圾?又唔算...
回復 支持 反對