收起左側

ggc 勁d定 vlan勁d?

先唔講邊邊勁d(雖然已經好明顯), 但講品vlan輸成條街, 玩街場開口唔埋兩句就有傻仔挑起罵戰, 唔鐘意你就賣裝走場, 仲有走場同re係vlan既特色,

我玩開ggc, 哩幾日ggc玩唔到, 我試下vlan, 嘩, d人完全冇完場既意識, 個個本身都已經係覺得有咩自己唔鐘意既事發生就可以re, 抽唔到正英=re, 有

人罵你=re, 人地叫re=re, 乜都re, 玩信長玩黎re, 都唔知有乜意思.
回復 支持 反對

ggc 是全地球所有人眾集的地方
vlan for 香港人
回復 支持 反對

其實無咩分別

果陣未興ggc 大家都係在vlan kyo玩架啦
回復 支持 反對

兩面d 街場新手度都差唔多
都係成日走場
如果唔係打團戰/內戰的話
個人認為vlan夜場會好d (12點打後)
回復 支持 反對

GGC ..同埋走場冇咁多
回復 支持 反對

GGC勁d     頻 都多n個
回復 支持 反對

兩邊都勁-.-
回復 支持 反對

ggc勁好多..
回復 支持 反對

先唔講邊邊勁d(雖然已經好明顯), 但講品vlan輸成條街, 玩街場開口唔埋兩句就有傻仔挑起罵戰, 唔鐘意你就賣 ...
mmp32040 發表於 11-12-2010 21:16

雖然我唔知佢想問D咩勁『GGC勁D定VLAN勁D』但你解釋得非常詳細.....比個GOOD你= ="
但好多人都話GGC有好多人用MH.....個人認為開MH係冇品GA行為啦....但都有好多人玩VLAN係唔係都講人用MH....咁姐係VLAN亂講人用MH....GGC都一樣?(比D實例黎啦!)
但我個人感覺GGC係多高手.....唔係MH高手....我比個實例...我係網吧見一個用GGC玩GA 『dede』開mh用本多同立花女打....本多重供裝想直爆....佢見立花女就閃/暈/出技打啦....佢可能諗住唔大技都打得死佢...普攻左2~3秒....立花女就差少少血死....點知立花女係比本多普攻打果陣時加攻速技....睇準時機大技吹箭...再吉鋼...本多dede當場講左句:『on9!打左感內都冇人幫』....就走左場...所以開mh唔等於高手...= ="

以上係我係網吧見一位『dede』玩ggc  ga『身手』!我個人認為ggc係有好多高手存在....唔好再話d高手神到mh啦....真係技術上ga差距....遇到你就明....唔明都唔好話mh!= ="
回復 支持 反對

差唔多喇
回復 支持 反對