查看: 2864|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 今次更新使人不滿的地方!

對這次更新的不滿今次更新,加入了不少新元素.原本玩法多了,吸引了.可惜,gameone也把不少好的東西給封鎖了,使人不滿!
第一.以前戰鬥中會有戰鬥音樂.但現在只和所在地圖的背境一樣!很悶,没有新意.
第二.把練級傳送票加了價!現在一張要3600兩!
第三.把組隊跑鏢給封了!明明大大隻字在活動例中寫住一日可做50次!但去到NPC又寫住(暫不開放)!連玩家一個主要搵銀兩的任也封鎖了!
第四.把封怪,封王的%減了!仲減得好多添!更新前,我滿技幾乎100%封到怪,更新後同一樣的怪,一次也封唔到!
Gameone,你要搵銀係無錯.但唔該你搵銀得來,有良心小小好唔好?攪到現在我地客人(玩家)消費得來又唔開心.
你再係咁,我地玩家只有轉game了!
回復

真係越改越差..
回復 支持 反對

真係越改越差..
hugotwy 發表於 26-1-2010 20:44

有好有差吧.
回復 支持 反對

妳級票雜貨都有得買...!!
回復 支持 反對

第一點應該係bug  你可以上官網回報
第二點加價都好正常 回收game錢有助 元寶價格下降 好多game都係咁做 你睇家元寶價仲有冇升到
第三點跑團鏢封既原因公告都已經講左任務難度有問題 所以要封一排
第四點我估你應該係銀封 銀封本來已經好 比起唐封同聖封強勢 扣減封技成功機率也不為過 更何況未証實
回復 支持 反對

聽講係有人出700萬銀兩來壓低元寶票的價錢.同那一張練級傳送票加價否無關.仲有,更新後game錢難搵咗,只會有利於幣商.如果幣商問題唔變勁咗,gameone都唔會發呢張公告啦: http://qgl.gameone.com/news_detail.php?id=1701
回復 支持 反對

700萬可以壓低 你係咪到攪笑緊呀?
700萬比人玩死都未壓到價啦
而幣商問題一樣都有 唔係變勁左 我第一日黎玩而已有人賣緊
更新後先正常返 本來個SER搵錢太易 加上有d外掛佬搵錢勁易 所以個元寶就會一直升 錢多貨小咪主要原因囉
仲有出700萬果條加叫咩名 你講黎聽黎 我想知佢點樣用700萬黎壓價咁把利害
你唔好話佢只係賣十幾張元寶賣平dd呀= =
回復 支持 反對

有好有唔好la~~ 好正常la~
回復 支持 反對

7# leung1505
那個傻人係誰都唔緊要啦!我都希望如你所講,那個人會被人玩死都未壓到.仲有,昨日有個傻人賣元寶票打少個0.損失了唔少錢吧!唔知那個人係咪壓價的那個人呢?
P.S.你話個ser搵銀太易?對我呢D普通玩家來講就一點都唔易了.我個人認為,會話易的人,一係佢係搵銀高手,知道好多門路搵銀.一係佢本身就係外掛佬,用掛搵了咁多錢,再把元寶價一壓,那人再用掛回來的錢再收元寶票.原本不合法的錢,變成看似合法咁.那人再順便把平收回來的元寶票再炒.又可再賺一回.

話說回來,如果有高人知道如何在ser好易搵錢.不如share吓啦.等我地呢D小市民可以賺返小小銀兩買吓車馬票.

以上只係個人推測.也不會再回文.我冇閒功夫同閒人吵下去.
回復 支持 反對

留箱唔值錢.寶圖唔值錢.練級票升左3倍
唔可以組隊跑標.就呢4點就令到我呢d低下玩家冇左生存既空間
回復 支持 反對