查看: 22985|回復: 11
收起左側

[綜合討論] 好野齊分享.____.[成功入game]!!

係巴哈睇到既..試過..入到game
不過因為應該係免費賬号關係..每個服務器都有時間限制..不過我試過過左時間之後再入番同一個服務器都仲可以
同埋好似可以同個官方申請獨立既免費賬号..不過小第唔識-____-
廢話唔多講.比野
http://www.173vpn.com/173vpn.rar
dl左之後打開
跟圖做

月新08我個人連過入唔到game..兩次都係

*全部資料轉自巴哈姆特
回復

你轉個貼個2張圖比巴哈話有木馬封左~
回復 支持 反對

圖有木馬???咁個程式可用嗎??
回復 支持 反對

大家睇下官網吧~~~~官網已經出左有關解封海外ip事宜......不過令人失望既係€佢同sd高達既結果一樣,要等2-3週先搞得掂~[[onion_42]]
回復 支持 反對

點解死圖嫁!!又話成功!!
回復 支持 反對

當我幫下你~_~帐号173vpncom密码173vpncom
回復 支持 反對

唉=.=下次我都係睇定d先回= =我都唔得= =又話官方認可=

點解你得ge~_~我連線連左10世都唔得~之後話我帳密錯~_~
回復 支持 反對

成功左= =但俾神盾發現左=.=唔俾我開game
回復 支持 反對

狂連post呃分成功^^"
入到呀-口-"嚇死左~真係入到game!!入左帳~仲ko左幾個任呀!!!!!

但無啦啦佢台灣連線彈左~但都俾我玩左10幾分鐘~爽
回復 支持 反對

最後一個post@@"原黎我彈機係因為我免費連線時間到左@@"
短短10幾分鐘ge時間咋/.\(但都多謝樓主=真係入到game=
回復 支持 反對