打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 香港玩家﹕已解封..而且有新SER有補償。

快D黎建立一個港澳守護之星。

各位親愛的玩家您好

《PRIUS守護之星Online》營運團隊已針對海外IP連入的情形進行相關設定,目前已進入測試階段,營運團隊將全力解決此狀況,於近期內陸續進行相關測試,並對測試結果密切觀察,保持調整的彈性。

另外,新伺服器「黃金平原(港澳專區)」也將於2/11(四)中午12點開放,請玩家多加利用。

為鼓勵玩家重回《PRIUS守護之星Online》,所有符合條件的玩家皆可獲得以下道具:
領取條件:1/26晚上23:59前曾經登入PRIUS遊戲,且於1/27淩晨00:00至2/7晚上23:59前無登入紀錄者。
發送項目:
1. 坐騎召喚:馬里諾-30天
2. 綜合練習許可證7天(7天內可提前學習並使用5級以上的技能及裝備。)
3. 輔助背包(+21個) 30天(可在30日內使用擴充的21格輔助背包)
4. 戰鬥經驗值50%UP藥水(3小時)*5個(戰鬥所獲得的經驗值增加50%,任務經驗值除外。)

以上項目將於2/11(四)中午12點開始,陸續發送給符合條件的玩家,請玩家至官網Web倉庫領取。
感謝各位玩家在這段期間的包容與體諒,也請各位繼續支持《PRIUS守護之星Online》。

《PRIUS守護之星Online》營運團隊敬上
http://ps.wasabii.com.tw/ps_Notice/Notice_ct.aspx?K=9240
回復

本人ID未定,因為仲係公司><無得玩。
大家有不如簽署報到...可以一齊玩。
回復 支持 反對

哈哈~~~~經過6小時在線,發現玩家人數=.=得8-9人。唔知d人去晒邊??
回復 支持 反對

非飛豬..今次你叫咩名....
我係之前你地個公會增肥鳥.....仲會唔會開公會
回復 支持 反對

有用咩,正如屈你坐咗幾年監,你仲信佢咩?
回復 支持 反對

可惜我玩台灣ser  因為港ser太小人..
回復 支持 反對

有冇人有果個主程式BT下載的FILE?
佢入面果幾個都D/L唔到..=.=
回復 支持 反對