打印 上一主題 下一主題
收起左側

[德軍]琴日第一次比人話我用外掛=.=(有圖)

如題,我琴日玩綠洲古城(old city)用德軍玩,
當時連房間副管理員都起到,因為我成日去美軍重生點進行偷襲(當時美軍已炸毀牆)
成班人爆晒粗話我係cheater,個副房管理員spec埋我,但係因為我冇用cheat同bot,
所以個副房主都冇野講,加上我係識個房主,
就冇kick我...

呢次係我死得最少既一次(我係指殺數3位數字時陣亡數)
因為old city美軍攻佔的重生點後,佢新佔領果個既道路四通八達,易攻難守,好易比人尾機(有d彈藥兵仲要係佢地門口call火炮支援),
加上medic天生就是游擊隊料子,可自己補血,升到4星之後更可以有腎上線激素(紅色果支),
就可以好快突襲敵人重生點,但係自己都未死得(比人爆3、4下頭先死=.=),
順便提一下,如果冇血既話可以去d冇人既地方自己慢慢補,
old city通向美軍第一個重生點果條路基本上到炸爆左牆之後就冇人去,
係著草好去處,如果你d jump技術好,5秒基本上就可以令人地見唔到你(如果果條人追殺你既話)
分而擊之係最緊要,等佢地一分散就逐件逐件隊死佢地,下次有機會錄片放上黎...

ps:果鋪成績為殺100死19...到完時狂比美軍用粗口問侯

回復

但我咩圖都唔見有

搞GAG?
回復 支持 反對

都冇圖=3=
回復 支持 反對