收起左側

[角色扮演] 招人玩暗黑破壞神2

昨日同fd打僧院隻boss死左-.-
招高手幫手,或者一齊打boss都得
ps:期待緊暗3><
有玩既+本人msn:sam14sam14@hotmail.com
已知連線方法.

lvls:17
職業:召喚系死靈法師
Name:Undead_Hwu
回復

ok!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

..

我又被人凍左key囉

事實上

17lv死靈有可能輸咩..

仲要召靈shock

想當年 我17定唔知18打得嬴安達莉爾

傭兵 弓兵->製造屍體

屍體->起骨

土魔->緩慢安達莉爾

骨仔俾安姐毒好快會爆

so 活用土魔 俾自己有時間開tp返城

基本上骨仔 唔係拎黎斬安達莉爾

係量產更多屍體

一玩屍爆可以扣到安姐好多血

另外 傷害加深已經好夠用 屍爆=50%物理 50%火焰傷害

傷害加深->物理系傷害加深->屍爆傷害增強

係咁LOOP 基本上暗2裡面TP係神物 放係快捷鍵你受用一世

BTW 如果起家 可以LOOP安姐

忘了內碼多少 但會掉血拳手套 血腳鞋 起家時不錯

血拳-重手套 升到吸血鬼骸骨手套都唔錯的 因為加HP

當然..死靈恩物

塔格奧手套 +2 詛咒系 +20%高施 (無就用法師之拳-輕手套代替) (骨,召,毒靈通用)

杖-白骨陰影/白骨符文組 +3骨魂 +3骨矛(骨靈適用,後者神物,難求) 李奧王杖(召靈用,平到喊,叫人送都有)

盾-血王之骨(毒,召,骨通用) 暴風金統 (減35%傷 PVP骨,毒靈賴以生存的神物),精神(我當你係天梯,加20%高施 +快速 +2技 一闊劍 一暴盾 愛你一生{pvp用 多數}

年頭-減傷 打多兩粒減傷入去 就夠減傷率 保命率大增(PVP骨,毒靈用) +20%高施,+3骨毒系技(pvp骨,毒用 順手補高施 仲可以打符文入去 都係正野)

鞋:沙暴之旅-聖甲蟲殼靴(基本上D2好多職都用呢對 未改bug之前大部份人用骨隨行走-骸骨靴)

甲-謎團(愛護所有職業一生 +2全技能 +速度 +傳送)

符-3藍技(骨,毒,召) 如果要抗性..有一個暗金符很好用 也有加技 (我明顯忘了)

背包 放dc 火炬 技血/力版

人物素質大部份點血

如果除左侏儒,暴風神擋 拎血王想要75%格擋率 就拎d素質去點下敏捷 保命率可以大增

24LV當然可以點埋衰老 但範圍改細了好多

其實神技係微暗靈視..

範圍大 盲人 令到怪物睇唔到自己 從而可以用謎團飛走(平時跑巴爾都係我一個骨靈傻傻地咁樣傳上毀滅的王座)

事實上我係專玩死靈 有咩問題唔駛怕醜係度直接問IS OK

自己睇下17lv個時執少左咩招吧

召骨,屍爆,傷害加深,土魔,骨甲,牙

-----

其實我更鍾意玩paladin

原來死版黎,咁耐之前既野我打咁多野黎答是做乜的
回復 支持 反對