查看: 17295|回復: 194
收起左側

[公會家族] 撚大唷!喜歡精神不要停下來(莔)喜歡你正式收生!!

既然個名都甘囧,唔介意囧落去啦.經過呢個族死完又番生.又係我地換新血既時候啦.
家族成立日期:2009年7月18號~
成立目的:不知道
介紹下族員先.(未影曬相囧,我會後補!
未命名112(1).jpg 傑仔.族腸.平日最喜歡同族員吹水囧
月.jpg 大眼小月月.同族長合作打活動簡直一級棒@o@"喜歡你打活動.強!

聰少.平日喜歡捉異形.你睇佢個名都知啦.係咪先~

木村仔.對家族非常忠心.試過因為唔入人地家族而比人唱-_-!
恨.jpg 呢位就係阿峰.佢已經係三手黎.唔好認錯係二手~多得佢家族先甘多人幫手出力炸-v-

萌勁.jpg 唔勁a0a"又係家族幫得手之人其一~對家族活動非常支持既乖仔
機甲.jpg 機甲仔.明明個名叫機甲戰士點解係戰士唔係工程師既(?)

輝.jpg 肥婆輝.多次溝絲絲不成功.搞到而加變左個變態佬a0a
K仔.jpg 點解..點解我地族會有粒毒品係到!!!快d搵人打999拉佢!

5仔.jpg 新入族既族員.奇喇!點解唔係四仔既..

c京.jpg 我地親愛既c京.係家族家經幫補所需之奇人!
嘿豹.jpg 變態超人黑犳!(我係動感超人~wo~
全圖.jpg 全圖1.jpg 全圖2.jpg

歡迎你地既加入幾LV都可以嫁.只要你多口水-v-仲有呀.平常家族星期六,日都會搞活動.pvp.影族相.問iq題.仲送錢tim.夠家經有帶升.送稀.有人拎左奧槍tim@@仲唔快d入??
回復

囧囧囧囧囧!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!點解族長變左做族腸= =?
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 支持 反對

爽啊-口-
回復 支持 反對

什麼我會是男人絲!!!!太可惡啦!!我講多次 我唔係男人!!!用武力解決你啦嗱~
回復 支持 反對

RE: 撚大唷!喜歡精神不要停下來(莔

留位.留位留位留位留
回復 支持 反對

什麼我會是男人絲!!!!太可惡啦!!我講多次 我唔係男人!!!用武力解決你啦嗱~
comeToT 發表於 27-6-2010 17:35

你睇你幾暴力=.=
回復 支持 反對

死左轉!!!!朙爆你啦嗱~
回復 支持 反對

哈哈.
三手佬←←
回復 支持 反對