查看: 2189|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

比女仔請食檸檬 唉

關閉 [複製鏈接]
本人都係第1次同1個女仔表白   但最終都係失敗收場   到現在都唔係好甘心  話說本人喜歡這女仔都有1年了當中都未試過表白  怕相方都好鑑介 在1年當中我們相方都有講有笑  某天本人話請佢睇戲比佢1句no 當堂灰到頂點 咁都算啦  既然她不喜歡我都無說話好講啦  直到現在  我開始忍唔住啦 咁就同佢表白 點知........1句我地做個朋友   這時個心簡直係好似停左咁  但自問到現在我都係放唔低佢  到現在個心都係想追求到佢 不請現在定以後  但現在我都沒有辦法只好默默咁等待她   只好有一天能可以打動到佢  最後都沒野好講啦只好等待  多謝各位睇我講出心底話
回復

And then 我everyday都默默咁送佢上班會(但她是不知道) 有時可能傻到會係佢放工旁邊的地方等佢放工  其實做咁多野都係想佢比多次機會我姐  但我又唔咁去同佢講  失敗左1次  唔想咁快失敗多次   但我無法放棄佢同無法唔念佢  everyday都念住佢  這個女仔我真的十分喜歡佢  我自認我對1個女仔好係出自真心不是玩玩下  我好想有人比d意見我呀~~~我仲係好中意佢唔想就咁放棄 我真係好想再次咁打動佢哦  希望有人比d意見我啦
回復 支持 反對

唉,既然佢都拒絕左你,愛情唔可以強求

佢有無男朋友?
回復 支持 反對

強求冇幸福 我現在都順其自然>.<
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

試問邊個男仔冇食過檸檬?一定有架每個男仔
回復 支持 反對

年輕人,(你好大個咩,~飛踢)
淆低都要試架啦,遲d可能你個good friend溝到佢,
果陣佢話溝我條女冇fd做之類既野咪又係你後悔..
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

愛情有時候就是這樣了
回復 支持 反對

邊有人表白會一次成功嫁...除非雙方都對對方有feel就extra~
回復 支持 反對