收起左側

有沒人有玩 高達next???

我咩樓都有用下~ ~
boss機都不好用,我用金手指
回復 支持 反對

我覺得OO唔係唔好,不過如果你係靠紅打人GE話,會比WING同Z屈死
雙頭真係冇野好講遠近都係最佳選擇,不過卡碧尼可以屈死佢
本人比較鐘意用脈衝,遠攻唔洗講無限子彈激光槍,近的話劍攻擊範圍大,特殊格鬥二段攻擊,多數都中可以完全防止人地GE近攻
回復 支持 反對

我連00-rasier 都未囉-.-
我用開華塞-.-
話說00-rasier 點囉haha
回復 支持 反對

我爆了機^^
Route I:完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
Route J:完成I路線,可以Continue
Route K:完成J路線,可以Continue
Route L:完成所有路線(包括I,J,K),並取得所有隱藏機體

自護號:完成I路線,可以Continue
天意高達:完成J路線,可以Continue
00Raiser:取得自護號和天意後,完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
再生高達:取得以上機體後,再完成Arcade Mode一次,選擇路線不限
鐵奧:取得以上機體,並完成I,J,K三條路線,再完成Acrade Mode一次,路線不限
剎帝利:取得以上所有機體,並完成I,J,K三條路線後,完成Arcade Mode一次,路線不限

以上是所有機體和路線的解禁方法
希望幫到你
回復 支持 反對

00-rasier~變紅 9漸
回復 支持 反對

回復 15# cc234234

我用脈衝你一過黎開突格,即刻同你講聲88
回復 支持 反對

基本上我咩機都用
回復 支持 反對