收起左側

唔想出去同人迫又有錯?

關閉 [複製鏈接]
你地既另一半會唔會一到D節日就會一定要出去慶祝先開心? 例如情人節或聖誕節咁
黎緊情人節, 我BF問我想去邊食飯, 我話唔想出去, 唔想同人迫, 點知佢塊面就立即黑左, 又話我好冇癮
其實我只係唔想出去食飯之嘛, 又唔係唔慶祝
回復

下 好少可男仔會咁喎
咁你話自己係屋企煮餐飯俾佢食睇下佢點
回復 支持 反對

下 好少可男仔會咁喎
咁你話自己係屋企煮餐飯俾佢食睇下佢點
肥婆仔 發表於 23-1-2011 03:03

我真係有諗過係咁架~同佢係屋企candle light dinner
連禮物我都已經諗好左會買乜
回復 支持 反對

我真係有諗過係咁架~同佢係屋企candle light dinner
連禮物我都已經諗好左會買乜 ...
Kelly0728 發表於 23-1-2011 03:08

咁你有冇同佢講係諗住咁先?佢可能以為你唔慶祝先咁姐
買咩呀?講起我都未諗送咩好
回復 支持 反對

咁你有冇同佢講係諗住咁先?佢可能以為你唔慶祝先咁姐
買咩呀?講起我都未諗送咩好 ...
肥婆仔 發表於 23-1-2011 03:11

咁又冇...諗住俾個surprise佢嘛, 點知佢咁大反應
手機囉, htc個部desire hd, 見佢之前想要
回復 支持 反對

咁又冇...諗住俾個surprise佢嘛, 點知佢咁大反應
手機囉, htc個部desire hd, 見佢之前想要 ...
Kelly0728 發表於 23-1-2011 03:14

算啦 同佢講啦 一陣佢真係唔彩你
你都幾錫佢喎 咁留意呢d野 不過聽我男友講呢部好似都ok
回復 支持 反對

算啦 同佢講啦 一陣佢真係唔彩你
你都幾錫佢喎 咁留意呢d野 不過聽我男友講呢部好似都ok ...
肥婆仔 發表於 23-1-2011 03:17

唉...一陣sd sms同佢講啦
係呀, 佢話拍到高清video, 因為我地原本想買相機, 之後佢話不如慳返d留d錢買呢部仲好
回復 支持 反對

唉...一陣sd sms同佢講啦
係呀, 佢話拍到高清video, 因為我地原本想買相機, 之後佢話不如慳返d留d錢買呢部 ...
Kelly0728 發表於 23-1-2011 03:20

ee 咁即係可以擺d藍光碟既戲落去睇喇喎?
回復 支持 反對

ee 咁即係可以擺d藍光碟既戲落去睇喇喎?
肥婆仔 發表於 23-1-2011 03:23

可以呀, 聽我bf講佢上網見到d人買左, 話評價都幾好, 睇片又清又順, d聲又ok
唉, 諗起都灰灰地, 一心諗住tum佢點知佢嬲左我
回復 支持 反對

可以呀, 聽我bf講佢上網見到d人買左, 話評價都幾好, 睇片又清又順, d聲又ok
唉, 諗起都灰灰地, 一心諗住tu ...
Kelly0728 發表於 23-1-2011 03:26

咁你唔好送俾佢 留黎俾自己用;P
回復 支持 反對