打印 上一主題 下一主題
收起左側

已入辣椒點換gash.詳情內看(!)

已入600辣椒點(價值$150)換1200gash點
可電交,你先我後,msn慢談(先pm)
p.s.地點近可面交.驚死我昆你就咪換.仲有果啲唔係換既人唔該唔好俾咁多不知所謂既{意見}!thank
      仲有都唔明點解每次樂古開post都要有小學雞又黎嘈兩句,貪得意定夠過癮?你唔鍾意就上一頁,從頭到尾無人強逼你睇呢個帖!
      你係都要入黎睇,ok,你係都要俾意見都ok,不過唔該態度好番少少,相信無賣家鍾意俾買家當住面話佢既貨品品質差/有問題,right?
回復

你憑電話就同人講要先比gash?
仲有 入左既辣椒點唔會有人換
未入既就可能有
回復 支持 反對

你憑電話就同人講要先比gash?
仲有 入左既辣椒點唔會有人換
未入既就可能有 ...
brian12345 發表於 2-8-2011 19:21

咁我都可以話佢憑電話就要我送先?而且如果地點近我絕對歡迎買家提出面交
而且你憑咩話無人會同我換?你唔換唔代表其他人唔會有機會換.就算樂古無人換.我都可以搵其他人換
你唔係換就唔好阿支阿阻犘阿哥~ 唔好阻撓交易喇.細路
回復 支持 反對

咁你慢慢換喇
唔阻你喇
入左辣椒點既仲有乜野珍貴既價值?
最緊要個樣都比你拎走埋
我笑左呀 多謝哂
唉你咁提一提我 我又後悔
當初總之唔去買垃圾 學你咁樣又換左唔知幾多錢番黎
原來依家電交仲可以提供到誠信比人 開心大發現
我期望你搵到一個同你住得近既 又或者肯比先你既同你換呀^^大哥哥
不過唔好好似我遇過個個咁 又電話密碼鎖 又嫌車錢貴 又諸多阻撓呀
雖然你睇落去似姐 但我知道你內心係純潔架 加油
回復 支持 反對

應該都換唔到,人地需要辣椒點做咩唔去7仔or ok店買?又方便又快捷又唔使驚比人呃
但我亦唔明點解你唔需要辣椒點你竟然走左買,而唔係買gash?唔通個sales誤導你?
回復 支持 反對

應該都換唔到,人地需要辣椒點做咩唔去7仔or ok店買?又方便又快捷又唔使驚比人呃
但我亦唔明點解你唔需要辣 ...
AI思樂冰 發表於 2-8-2011 21:27

轉點消費活動.我送野俾人照計.咁咪買囉
回復 支持 反對

咁你慢慢換喇
唔阻你喇
入左辣椒點既仲有乜野珍貴既價值?
最緊要個樣都比你拎走埋
我笑左呀 多謝哂
唉你咁 ...
brian12345 發表於 2-8-2011 20:30

小朋友.我從來無話過珍貴喎.有需要既人自然會同我換.如果需要誠信咁咪自己去買囉?7仔唔會昆你掛
而且邊個話電交代表100%無誠信阿?都係果句喇.你唔信唔代表其他人唔信.唔好將你既想法套用係其他人身上
你都唔好再comment同我罵戰/討論喇.要串既話就pm喇.唔好煩住哂~
回復 支持 反對

繼續你既偉論啦
連我講乜野比較珍貴既野都唔明喎
咁既語氣叫接受唔到?
原來依家比意見都叫做係可以做娛樂用途
睇黎我要發掘下啦 唔怪得知當奴依排狂回帖啦
你件貨乜野料 你我心知肚明
講事實出黎又有罪?
哎呀大哥哥 你咁講即係代表你信電交呀?
我留個手電 你比我先啦^^
回復 支持 反對

繼續你既偉論啦
連我講乜野比較珍貴既野都唔明喎
咁既語氣叫接受唔到?
原來依家比意見都叫做係可以做娛樂用 ...
brian12345 發表於 3-8-2011 02:48

你呢樣唔信呢樣唔得咁款,咁你仲有黎嘈?唔鍾意咪上一頁囉,先撩者貝戔阿.朋友~
回復 支持 反對

好~~~~~~~~~~~marcoma_ma@hotmail.com on左add 我
回復 支持 反對