打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 唔玩星夢喇 我決定..

識我既朋友仔  唔知大家仲記唔記得我>3<
我都冇玩星夢好耐啦  依家星夢唔知仲有冇人玩呢?
嘿  咁既然我都唔玩  咁就 好似有D野比大家分享下
我都唔知咩黎  聰明既人就去玩下啦

第一:  狼 罪犯(g字頭) 啦1    <<<<要轉做英文  1字唔洗><
第二: 0709199x           <<<<好似係豬年?
第三: 唔提供! 吹咩

有3樣野  唔知有冇人諗到係關於咩既呢@@
有可能係星夢野黎~

版主唔洗刪我帖+ban我ac   ban左1個我  仲有千千萬萬個我   怪就怪樂古呢D垃圾forum可以用免費e-mail啦
不過如果有得加做精華我又唔介意 哈哈
回復

嘩 (雨夜星,雨夜希,雨夜祐)你地都幾好野~ 慢慢扮啦
我不會痛 不會痕~
回復 支持 反對

嘩 (雨夜星,雨夜希,雨夜祐)你地都幾好野~ 慢慢扮啦
我不會痛 不會痕~
戀楓×成° 發表於 8-8-2011 03:15

你不會痛不會痕  但AC會比人彈T_T

另加一隻
第一: 小(L字頭)愛人(l _ _ _r)
第二: 123456789   唔洗轉掛我估
第三: 都係唔比
回復 支持 反對

傻既人都唔少
回復 支持 反對

RE: 唔玩星夢喇 我決定..

識我既朋友仔  唔知大家仲記唔記得我>3<
我都冇玩星夢好耐啦  依家星夢唔知仲有冇人玩呢?
嘿  咁既然我都唔 ...
可愛女孩 發表於 8-8-2011 03:02

學下高登啦:lol
回復 支持 反對

UM..樓主.. 這帖沒有刪的必要阿
但是為何您第一個帖就是離別帖了
回復 支持 反對