收起左側

[綜合討論] 雷文 討論集中帖

狂連打真係好勁,末日掌握時間唔使咁嚴苛
技又勁,打王扣一大半血,鎖2,3更加玩死人,如果玩亂p好易汁雞
回復 支持 反對

回復  martinfe

主要是清場技能簡單而高威力,鎖2直轟就死一堆同時打王輸出也多,而且現在還強化了傷害範圍 ...
神秘的冷燕 發表於 5-9-2011 11:57

--你要比實冇得比 狂鋒都唔係pve類
回復 支持 反對

回復 12# hkiskk90

末日鎖2以前,一隻怪最多只會吃兩枝針,即使是3x的骨龍Boss也是吃兩枝,比較小的5-1巫諾也是吃兩枝
現在是[有多少碰到怪就打多少],骨龍就是全吃,巫諾就吃三枝
狂鋒鎖2最多20擊,還不是每次也能打全,平均也才16擊左右,狂鋒玩物攻這招卻魔攻的,我用狂鋒我絕對了解當中的難處
當然我也明白,用ZZZX來打副本,對於隊中的其他隊友是非常好的輔助,但要獨當一面...
回復 支持 反對

你地既意思系末日打副本正過衝鋒好多@@?
我覺得衝鋒d技都好好用波
回復 支持 反對

狂風唔係沖風

末日勁咪勁過d招囉,咩都好玩,但狂風控制好難,唔識玩會比人打到硬直大,眼白白比人打死
回復 支持 反對

ZZ LOOP
好正
回復 支持 反對

狂鋒--你有小小技術打副真係食魔水夠  開住招鎖3 打兩轉又滿滿地血
回復 支持 反對

狂風唔係沖風

末日勁咪勁過d招囉,咩都好玩,但狂風控制好難,唔識玩會比人打到硬直大,眼白白比人打死 ...
hok5 發表於 6-9-2011 12:27

總之狂峰既連技在PVP同PVE同樣可以發揮     睇你係鍾意狂野型(末日)
定冷靜型(狂峰)既姐-.-
回復 支持 反對

咩職係唔同地方都發揮到嫁啦
我中意單刷任,好小同人打,玩末日一流
回復 支持 反對

我就玩末日既...
我最常用既連技係zz loop (zzx<<>zzx<<>zzx重覆)
重有一招叫刷拳既野....(zzx>x(技)zzx>x(技))
以下係我既配點...

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
FMK. + 10 很好!!

查看全部評分

回復 支持 反對