查看: 27612|回復: 19
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 神話傳話 無恥絕世昆狗 必看!!有圖(新補圖新證據)

睇色線包圍d字
1.首先佢跑過黎話我昆佢跑鞋,我否認,佢就開始吹,一開始話昆跑鞋,之後虹龍,c翼,hkd$500,1e星$,100lv ac(問佢咩名又話唔記得,佢話玩左2年,之後改口話個名有影字,問佢e-mail又唔記得,問佢id又唔記得可以問真不亮星做證)<---聰明人一睇就知佢呃鬼,如果比人昆左1/2樣野...仲會比人昆落去?仲有...問佢n次一張圖都無!!
跟住佢狂比人串之後就off左過一輪開叫00exia分身話係佢朋友 聽到佢好似哭緊又話咩唔玩星夢扮晒可憐....其實係同一個人雙開博人信.....下面圖有證明到
最後:睇圖我放張圖黑線包住係證人[img][/img]
佢認完之後又要搵借口...仲要踢波,踢比人推卸責任
[img][/img]
過左一日:
咁都未算衰 你地睇下第二張圖foy句野...佢話你係00 意思係指下面呢個00exia(極有可能係佢昆完自己朋友再+禍比人又可能根本2個ac都係佢分身又想昆人)

咁都算...佢話fd比人昆左光靈龍頭(先唔理真假) 我話放光靈龍頭 佢一見到我就話係我昆佢
成隻星夢咁多人有龍頭....我放就=昆佢?咩邏輯阿!!!如果你老婆係女人,咁全世界女人都係你老婆? 老婆=女人? 之後竟然仲叫我借比佢用下...用完先決定買唔買好!!!(黑羚羊可以做證,有人買裝會借黎用用先? 分明想昆我!!)
呢幅圖比大家睇下佢係幾貪心無品

最後!!!!!!!!你唔好再講咩清者自清就唔會打咁多字咁緊張解釋 分明心虛之類說話
我問你,你突然比人唱衰會唔會嬲? 我問你,你突然比人爆粗罵你,會唔會嬲? 我問你,有人突然想昆你裝備會唔會嬲?
我想講:你知唔知咩叫佛都有火阿 @!#)(@!$(!你

今日係尼中行...佢又開始做昆狗,fd都昆   真係敬業
9月10日:屈我昆佢(之前d圖證明番)(日期係星夢對話下面個d日期..唔係真實日期)
9月22日:屈我昆佢光靈(明顯又屈人),又話佢個00exai比人冒用
9月25日:話成仔,傻寶屈佢
10月4日:話瑟克昆佢,之後佢fd 泣血乂蝕日都話佢昆左自己2000m

[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
大家睇完問幾個問題:點解你會成日比人昆都唔學精? 2.如果你有咁多勁野又c翼又1e又c翼又裝又技...仲洗用個廢ac? 3.如果你比人昆完又昆,比人屈完又屈 你咁叫唔叫抵死?
回復

睇唔到圖
回復 支持 反對

可唔可以比個網我教人上傳?
回復 支持 反對

首先 我都唔知發生咩事 你打我名出黎無用
回復 支持 反對

個次阿.....個神話傳話佢話我昆人......好尾認係佢自己吹水....咁快唔記得?
回復 支持 反對

正野bo
回復 支持 反對

正野bo
ccc1995 發表於 14-9-2011 20:31

咩正野= ="?
回復 支持 反對

~___~
系米HY又要開昆人mode阿..?
佢真系好lun煩囉咩皮.../-\
                                            By;流`
回復 支持 反對

hy又係邊個-,-"
回復 支持 反對

噢 我見到自己的名了
我是羊呀xd
回復 支持 反對