收起左側

[官方情報] [ 09.21 ]香港地區玩家星夢點數購買安排

[ 09.21 ]香港地區玩家星夢點數購買安排

大家好^^
各位香港玩家注意喔!由2011年9月24日起,星夢Online的星夢點數(Star Cash)會集中在港鐵「e分鐘著數機」內發售,各位只需帶著你的八達通卡,在全港42個港鐵站內找到「e分鐘著數機」,拍一拍八達通卡就可輕鬆購買星夢點數,過程簡單快捷,以後購點就更方便呢!

另外,玩家已經購入的高點卡、MyMonkey點數卡或在eCharge購買的星夢點數,仍可以如常儲值,謝謝各位支持星夢Online!
回復

以後買點都幾方便wow- - 嘟一嘟就得- -
回復 支持 反對

wa-.-有消息既時候 D玩家都...走晒啦;P;P
回復 支持 反對

-.-其實一早可以係部機度買..
只係星夢連出卡既成本都慳
回復 支持 反對

我想問下而家仲可以係邊度買點?
我fd去過mtr部機,揾唔到有得買星夢點,揾過echarge既腦店又話冇貨
搞到想買都買唔到
回復 支持 反對

我郪唔知丫 我個ac重有幾千點囉= =都唔知有咩用 重知唔收啦 估唔到會冇人玩姐= =
回復 支持 反對

我想問下而家仲可以係邊度買點?
我fd去過mtr部機,揾唔到有得買星夢點,揾過echarge既腦店又話冇貨
搞到想 ...
chanchiho01 發表於 30-1-2012 16:05

mycard都入到
回復 支持 反對

香港都能入mycard  在mycard官網入
回復 支持 反對