查看: 1101|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[收購] (已收)HKD3000內收勁ac

收購價格:HKD3000內

我期望的等級:45up
我期望的Kill / Death:冇所謂
我期望的勝率:冇所謂

我期望的擁有的永久槍:(紅色為必須有)金雞,閃靈,全skull(貝西,金),加農炮,雷神,鷹眼,十字弓,wa2000,m24,m95,sl8EX,mg3,真火神,火槍    (紅色為必須有)(冇一兩枝都可能收,pm/+msn左先)
我期望的擁有的永久道具:冇所謂
我期望的擁有的永久人物:至少有幾個永久女角

Gash帳號類別(Gash或BeanFun!):冇所謂
我期望能順帶申請GASH帳號的e-mail:必須

聯絡方法:pm或+msn:foktk138@yahoo.com.hk
交易方式:面交,屯門佳
回復

推推推推推推推推推推推推推推推
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 3# c533882

不了...冇咁多槍...冇m24,雷神,鷹眼,火神...
回復 支持 反對

落好重本下wo@@""
回復 支持 反對

回復 5# anthony0222

真糸收到岩心水ge,貴小小冇所謂啦
回復 支持 反對

回復  anthony0222

真糸收到岩心水ge,貴小小冇所謂啦
foktk138 發表於 18-11-2011 18:19

只係有紅色個d槍收幾$?
回復 支持 反對

回復 7# anthony0222

我要睇睇先,有哂紅色都收1000up
回復 支持 反對

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D1

有晒你想要既野

師兄出個價黎睇下
回復 支持 反對

出售價格:自出
角色名稱:天龍凸攻隊
角色等級:72
角色軍團:

擁有的稱號:
榮譽點:500
擁有的永久槍:
手槍銀制魯格,魯格,玩命骷髏,大嘴獵蜥,銀色戰將,鮮血皇后,榴彈砲,石破,闇黑帝王,紅白,黑白,金紅,金雞,黃金魯格,黃金榴彈砲M79
散彈槍:加農砲,叢林,金閃,雙子,閃靈 KSG12
衝鋒槍:霹靂戰警,極道,龍紋k1a,水星,極速飊風
步槍:m24,sl8,m95,紅awp,m14,STG44,AS50,魔鬼上將,sl8EX,貝西,金ak,金m4,迷彩m4,金WA2000,金sl8,十字弓,雷神,白金,冰龍m4
重機:金mg3,红 m249,火神,金鑰,金HK23,HK23,MG36,真·火神
擁有的永久人物:卡爾,柯林,愛莉絲,麻生亞子,潔西卡,伊琳娜,安娜,安娜(世足),日本赤軍(世足),崔智云,崔智云(世足),葛蕾,冷雨煙,安德烈(世足)
巴奇,里斯曼,費南多,布萊兒
擁有的永久道具 :長刃,日本刀,暴龍刀,龍牙刃,巨斧,聖水手榴彈,Q版伊琳娜,崔智云,娜塔沙,潔西卡噴漆,火槍,AT4CS
擁有的時限道具:太多
剩下Point:50m
剩下Gash:
Kill / Death:
能否更改密碼:可
是否升級了Gash+:
聯絡方法:msn/PM
交易方式:面交
回復 支持 反對