打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 我地可唔可以叫多d人入尼玩呢??

我想之前咁樣 咁多人係到吹水 pk 依加見到咁 真係好唔開心  我記得 我玩既時候係05 /06 戈時真係多人到 好lag 重識到好多個fd 打領地 同人爆怪 之後我玩到2010到 唔知點解好小人  我就冇玩了 我真係好想可以變返之前咁樣 依個game係唔錯 係個gm唔識做 依加連gm都冇 真係好唔開心 我玩過好多既game 玩1個月到就冇玩 有d可能1星期   我覺得星夢 我可以玩到5年 重係日日都玩 有時訓教都有想星夢但係依加冇人玩了 一個一個咁樣唔玩 最後得返10到 可能等多一年 1個人都冇>< 唉 唔同我地真係要放棄依個星夢? 想到都唔開心啦  so我真係好想搵番人尼玩 多d人 冇咁悶 日日行尼行去咁                                                                                                                                                                                                            睇完唔好串我 我都係一個好耐既一個老手
回復

你講到星夢真係得返幾個人咁--我仲見到好多人喎-0-
回復 支持 反對

現在星夢還有人玩? 像以前的騙錢嗎?
回復 支持 反對

晚上係最多人ON/在線的!!!
回復 支持 反對

就算晚上都只以前的1/3 人流
回復 支持 反對

好認同樓主,, 依家既online game真係無一隻玩得耐..
玩左咁多game最深刻都係呢隻同巨商..
呢2隻都末落啦..
有時都不自覺想down黎玩下.. 希望多番D人啦!
回復 支持 反對

同意~以前好多人玩又多新手.可惜E家...
回復 支持 反對