打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《星夢Online》關閉伺服器 集中討論 (請會員在此發表感想

話說...我都冇影
愛玩樂 發表於 31-7-2012 21:04

我張遺照係我心裏邊
回復 支持 反對

大家好
我是一名玩了六多年的玩家 但不是太多人認識=]
經常開ac玩 轉手賣給人 再升
最後的ac是小啤熊 記得等級大約是102=]
還在刷新沙 但在合併ser後 經常沒有位子刷 就沒玩了
玩了6年 當中帶有不小回憶
在初初玩的時候 經常比人搵笨 以高價買賤價野
慢慢先識得玩星夢呢隻game
我曾經斷斷觸觸重玩了4次
好幾次是因為魔獸的興起
年半前開始轉玩=](題外話 我玩vlan的 id:花文.)
但到了幾個月前 我無意中找回星夢官網 也好奇為什麼下載唔到程式 原來快要倒閉了
想回當初年少無知的我 由星夢慶祝1周年到現在
認識的朋友不多 大致上忘記了v_v

最後 希望可以復活啦 星夢!

以前就話冇經濟能力買點 而家有啦xd

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
愛玩樂 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

樹欲靜而風不息 子欲養而親不在 game欲玩而ser不在:funk:
回復 支持 反對

好彩我大把遺照=.=
回復 支持 反對

今年好多玩過幾深刻印象既Game都執咗-.-星夢..諗返起算係我玩過俾人呃得最多的Online ..(囧
過往都有不少搞笑回憶. 初初玩陣 有人成日係戰平開王..
成班新仔係到升緊LV既時間 引晒堆高LV怪落黎...連乜情況都未知就個個死晒{:1_10:}
另外我第一次上黎樂古 都係因為曾經俾人話我個星夢名抄不死版主
當時我都只係岩岩新玩 係星洞自己單機打怪果陣 有人黎問我 你係咪抄人名架?
突然俾人咁問 依家諗返起都有d無奈
雖然Sad既回憶比較多 但係過程裡面係幾開心 識到不同朋友

尋人啟示,旼旼,9毛,singsing,狐狸古基,H5N1..有忘記請見諒;)

評分

愛玩樂 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

我係纖女.1個6.70lv既精靈使.
小學雞年代開始玩.第一隻ONLINE GAME.
成日偷屋企人錢買點數HAHA.
好多活動都有參與過,, 月兔啊..打信封啊..聖誕任啊...
曾經識過咩朋友已經唔係好記得.
後尾有勁舞啊.跑啊.之類..就遺棄左星夢.
有一日屎忽痕又玩返..再轉去玩AIKA.晴空
今日再次屎忽痕.先知道原來汁左笠.
由細陪到大既安拉GAME同我講88.好似無咁D野咁..
BTW. 記得我既同我SAY個HI.我好似..05年玩家.

評分

愛玩樂 + 10

查看全部評分

回復 支持 反對

我係纖女.1個6.70lv既精靈使.
小學雞年代開始玩.第一隻ONLINE GAME.
成日偷屋企人錢買點數HAHA.
好多活動都 ...
纖兒 發表於 12-9-2012 19:14

星夢名係纖女?
回復 支持 反對

星夢...仲記係好多年前玩 玩果陣時出左無幾耐 已經唔記得做咩會唔玩 前排都想玩番回味下 但係見到唔少人都話星夢日日出神裝等等之類 搞到我無哂興志去重玩 我覺得明係一隻好好玩既GAME黎 又一被代理所害既GAME 我希望星夢可以重開...最好比D良心企業做代理

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
愛玩樂 + 5

查看全部評分

回復 支持 反對

我中1開始玩 玩左一排
先知道開始點玩 果時不停地升LV
到最後放棄左升LV 轉做買賣
開頭找好小
回復 支持 反對

推一個~~~~~~~~~感謝分享~~
回復 支持 反對