收起左側

[綜合討論] 《星夢Online》關閉伺服器 集中討論 (請會員在此發表感想

謝謝分享
回復 支持 反對

我以前玩星夢ga時後 最好ga朋友就係傻小瑤 我對佢好有印象。
回復 支持 反對

隻Game 汁左1年...我先無意中禁落星夢板先知道,,有D心傷
呢隻係我第1隻Game,05年開始玩..玩左2年就無玩...
個時仲係小6年級,好懷念
我叫keungls,有冇人認得呢
回復 支持 反對

岩岩出櫻城果期非常沉迷~
到出左幾年399
基本上唔掉錢玩完全唔夠人黎就放棄鳥
btw 有冇人識一個叫 閃令令~* 既女聖靈@@
都係櫻城出左冇耐既玩家 果期仲係60定65lv上限
回復 支持 反對

回復 104# 無想

我都係個個時期架..上限65LV...個時升到41lv有月set 都係係勁人

你個名好似有見過啊.我有個Fd閃爍定唔知閃咩,魔統黎
回復 支持 反對

回復  無想

我都係個個時期架..上限65LV...個時升到41lv有月set 都係係勁人

你個名好似有見過啊. ...
keunglaishun 發表於 13-6-2013 11:15

果時守劍仲有存在價值..亦都係我最近上限lv既時期囧
好似51lv左右..不過冇月/赤紅set
好記得好記得好記得果時係星洞(?)
打怪跌左本魔影術3 都好似有成1x萬定幾十萬
冇記錯果時3xxhkd = 100萬
但見到本野一眼之後hand機彈出左game........

你識個聖靈@@? 之前都仲未有咩399 刻紋果d
佢都算係我見第一個經常轉白名打人既聖靈..
你fd係男角黎?好似見過類似既但唔識佢
回復 支持 反對

回復  無想

你個名好似有見過啊. ...
keunglaishun 發表於 13-6-2013 11:15

係喎 , 果陣月SET,赤SET幾驚貴...
回復 支持 反對

回復 106# 無想

唔知啊可能我記錯,,,見到類似既名都覺得似曾相識

哈哈..打到正野,之後彈game..入番Game比人汁埋,真係哭三聲
星洞升到40LV,上月手月褲,跟住去荒地戰平升lv,,,組守劍引怪..組爆手,組聖0加血,,個時真係識到唔少朋友
唔似2家D online 玩單機,跟住1直做任..悶到嘔
回復 支持 反對

回復  無想

唔知啊可能我記錯,,,見到類似既名都覺得似曾相識

哈哈..打到正野,之後彈game..入番Game ...
keunglaishun 發表於 13-6-2013 21:13

sad 冇人識佢..

出左個可以回魔既頭 (新生頭?
之後其他職已經冇存在價值 得返魔動靈鬥
仲有兩隻統職黎同人P下K...

而家D 打怪升lv game
畫面就越黎越靚 命就越黎越短
隻隻公測半年唔夠冇哂人流
想搵隻玩耐D都唔得
回復 支持 反對

有無人ar ~?
回復 支持 反對