打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 《星夢Online》關閉伺服器 集中討論 (請會員在此發表感想

不過以前同你升LV 幾開心....(好早期個時)
RoyLo 發表於 14-5-2012 01:29

竟然!!!??甘都記得!!!??
回復 支持 反對

回復 61# keeken2005

點會唔記得^_^
回復 支持 反對

回復  keeken2005

點會唔記得^_^
RoyLo 發表於 14-5-2012 19:56

我開始對你個樂古名有D印象@@
回復 支持 反對

我開始對你個樂古名有D印象@@
keeken2005 發表於 14/5/2012 23:31

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
siu芷 -5 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

雖然已經沒玩好耐了..
但畢竟這遊戲..也是從封測到現在,
玩了好幾年....今日只是偶然上來看板,
才得知原來星夢已到盡頭了..多多少少有點不捨..
怎說也是陪伴了自己幾個年頭的遊戲...不知遊戲還能否下載..
若是可行的....真希望入GAME來作最後的回憶..
星夢永遠都會是大家心中的美好回憶~~~
回復 支持 反對

雖然好耐冇玩啦,
但係由星空到星夢,都叫斷斷續續玩左10年,
我都係剛剛諗住玩番隻game先知要汁啦....唉我係男都覺得好sad
星空係我人生玩既第一隻online game(小二剛剛有電腦用就係7仔買左呢隻game黎玩/玩月卡),
果時覺得啲角色/怪獸好得意,一隻充滿童真既game
細個屋企唔比長開電腦,但就次次就係凌晨果時偷偷地掛機甲...
小五果時我仲記得係學校考試作左篇文講係星空識左個女仔(game名:鍾欣桐)一齊打怪好開心,結果俾老師罵到xyz仲call埋家長,諗番起都好好笑
(唔知仲有冇人記得"超魔導劍士",星空第1,又成日係PVP追殺我- -)
到星空轉星夢,
玩左陣就覺同星空設定好唔同,
機甲冇得掛升lv/技唔可以連放....有段時間冇玩
最後斷斷續續又玩左5年
成日洗點,咩抽盒,新年SET,C翼,禮SET,太陽SET,399,...好多唔記得,呢GAME令我玩到好入迷(算係最入迷既ONLINE GAME)
唉,最高LV玩左咁耐都係58LV- -好似好廢
剛剛考完DSE諗住玩番,升番隻爆LV點知原來星夢要汁啦
星空/夢係我童年好好好好好重要既支持,
雖然我冇係GAME識過人(唔識上樂古識人- -成日單機),但係隻GAME係我童年重要回憶
多謝呢隻GAME俾左個充滿愉快既童年
_____
ps會唔會有人玩番??係7月未OFF SER前既時間???
回復 支持 反對

雖然已經沒玩好耐了..
但畢竟這遊戲..也是從封測到現在,
玩了好幾年....今日只是偶然上來看板,
才得知原 ...
[H]•小紫• 發表於 23-5-2012 13:46

小紫大大 很久沒見呢
很懷念你的圖xdd 真的很美@口@
回復 支持 反對

冇玩好耐
呢隻GAME係我成個暑假入面用左好多時間玩-.-半夜係到吸經同爆紅鳥
回復 支持 反對

我系淚.曉侖' 搵返唯一一張自己P既圖做左ICON..仲記得果時樂古有貼圖區的.
突然間想起星夢..
就黎樂古睇一下 ,原來星夢汁左 ;心痛!
我玩星夢大概系06年開始,09年就冇玩..
因為當時身為一個學生,用盡D零用錢黎買點,之後就發覺哂錢就退出了星夢
宜加仲有草住.(100張左右啦)多過我既勿串XD
好懷念當時引怪,爆怪既日子同埋D朋友仔~
最記得當時排名有200幾發覺自己都幾勁!哈哈
睇返有D人既POST,有D都識架~ 吾知有冇人記得我呢?!
有既回下我啦...
其實有好多野想打...算啦~
回復 支持 反對

近排想玩番
點知隻GAME已經汁左
SAD
回復 支持 反對