打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 如果有邊位朋友覺得獵戶成日無啦啦死人仔,請入來睇下

上報GM有用?玉b果d引死咁多人,唔見GM封AC
咁耐都唔做嘢
回復 支持 反對

上報GM有用?玉b果d引死咁多人,唔見GM封AC
咁耐都唔做嘢
o0神0o 發表於 16-7-2012 14:44

玉B件事有冇上報圖 & 可唔可以比條Link我?
回復 支持 反對

之前維護完個陣,,已經話左比[GM][忌廉妹妹]知啦、但系距都系個句、
你要搵到確實的證據后、交給客戶服務部、距地回著手處理~
處理處理~處理左咁耐都未解決...
你話點信D GM好?..
我寧願系彩度講呢件事、跟住叫大家見到[呢類人]、要提醒十二分精神。
--------------------------------------------分界線----------------------------------------------
回復 支持 反對

佢都唔做嘢,應該係話費事做~
回復 支持 反對

之前維護完個陣,,已經話左比[GM][忌廉妹妹]知啦、但系距都系個句、
你要搵到確實的證據后、交給客戶服務部 ...
SGundam 發表於 16-7-2012 15:30

佢都唔做嘢,應該係話費事做~
o0神0o 發表於 16-7-2012 15:54

咁一定係客服上報嫁嘛  ,你地有冇去客服開post?
btw有冇圖?
(除左呢個post: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... &extra=page%3D2)
有慨SD比我 (teddy_co_cali@hotmail.com), 我去搞
回復 支持 反對

風 睇黎有人係明玩野了 今次唔拉死人 訓哂D怪係結他攻擊範圍外 但其他頻又唔見係咁播 我係邊個你知的
回復 支持 反對

回復 16# 滅x魔

如果佢想玩,我地咁多個比佢搞過嘅,慢慢同佢來,睇下邊個笑到最後
回復 支持 反對

之前搞過我個d人、一系比人踢族、一系道歉話冇下次~
距話再有下次見距一次搞距一次都得ma~
所以咪算距數、del左d相囖..依家應該未有引怪or搶場圖上了~
蠻不講理噶都應該有1~2張~
回復 支持 反對

回復 18# SGundam

佢仲打橫來,大家就唔洗再讓步了。
今日番大陸,睇返來點先-m-....
回復 支持 反對

唔洗拍片既...
用按xx靈自己寫腳本, 小地圖有非同隊既人仔就print screen, 每隔n分鐘 or 秒check一次視乎電腦lag唔lag
無話用外掛架, 只係一個小工具黎架咋~
(同自動食水同一原理)
回復 支持 反對