收起左側

[影圖分享] 啦啦啦~~~ 7月22號凌晨3:24分(??)

做咩唔答? 唔好意思講出黎? 得啦我又唔會逼你既~大家在心中啦~~~
真係想唔話你小學雞都唔得...講幾句小學雞就問我有冇人教我講野...
我都未講粗口.小學雞只係用黎形容你呢d小學雞既形容詞.ok?  會唔會深左小小呀? 你能理解嗎?
洗唔洗我教你? 我相信冇一個人唔講粗口.人地講一句粗口你係唔係就問人地有冇人教佢講野? 又要想學人炮.又要炮唔起...你究竟想點呀???
回復 支持 反對

老老實實.我同佢都幾fd..但係唔係話要偏幫佢.都唔係話佢引人係岩.只不過個個掛得機既都預左嫁啦.  
贈你2句啦.若要人不引,除非己莫為.   比人引完嬲係正常既.比著我都會.你唔想比人引咪唔好掛囉.
又要掛,比人引完係到vv哇哇. 得罪d講句.  唔好係到吠啦.
如果個個比人引怪就要係到開post吠既.樂古我諗頭1-10頁都係講緊比人引怪啦~
健健豬;$ 發表於 25-7-2012 15:13

睇到e度我無睇, 因為
你講得岩, 個個俾人引就開post真係會搞成咁
事實上e家都係咁, 一有事就開post
但e家樂古只係得未夠1頁係講e d野
原因何在?
皆因現在只有你朋友在引怪

而且, 你一開始講到佢引到人怪, 係因為其他人用外掛
而因為佢引到人怪, 所以引上癮?
請你睇返你朋友自白:32#
用唔用外掛同佢引唔引無關
如果有人係個度人手升lv, 我相信佢照樣會過黎引
果個人唔夠lv反抗既話就只有死路一條

我曾經都無用過外掛, 亦鄙視所有用外掛既人
如果你係話佢引人怪只係因為其他人用外掛
得, 我無資格話你, 因為我都有過咁既諗法
但事實上佢已經超過左e個底線
回復 支持 反對

睇到e度我無睇, 因為
但e ...
雪貓 發表於 26-7-2012 02:40

你講經咩~
我係引呀 你吹咩? 不爽我?
不爽出去開個post插我吧~
如果係人手升呀 就唔會比我引到啦 哈哈哈哈
同埋都唔關你事,,又要抽我水? 哈哈哈
回復 支持 反對

貓仔OAO
你張ICON係咩服@@
s031187 發表於 25-7-2012 08:38

你講經咩~
我係引呀 你吹咩? 不爽我?
不爽出去開個post插我吧~
如果係人手升呀 就唔會比我引到啦 哈 ...
Oh_my 發表於 26-7-2012 04:29

唔洗開post啦 都插緊
咁同一道理 我係插 你吹?
你覺得你走去搵場引人怪易d
定係我登入打幾隻字易d @@
無人再話你既話我咪唔再抽你水囉 :handshake
如果係人手升就一定有能力抵擋超出自身能夠承受既傷害?
如果係人手升就可以俾你任引?
回復 支持 反對

睇到e度我無睇, 因為
但e ...
雪貓 發表於 26-7-2012 02:40

真係同樓上好大對比呀你....   如果真係人手升既.當然可能有d挨唔到幾下就死.
但係引怪需時.如果係人手升的話. 我絕對相信就算真係豆腐到2下死.都絕對有能力走得到.
因為既然佢引得怪過黎.你冇理由見唔到.同埋.就算真係過到黎你身邊/係你身邊行過.d怪都只會係追住引怪果個.我唔信會走唔到.
當然如果你真係人手比佢引死的話.我真係唔知講咩好...我當真係咁唔好彩死左.咁我覺得開post都好正常.但係我想知.樓主係呢種情況嗎?定係坐係到睇住隻人掛到死左?如果你係用緊掛比人引死咁你就更加唔應該大聲講.外掛你自己覺得可能接受但非官方認可.
你唔出聲但你用掛冇問題.但係好似彩虹島d人咁郁d就開曬喇叭又話自己掛緊機比人引死.你會點諗? 雖然依家係差唔多個個都掛升.但係比我第1感覺仲係.用掛唔係一件光彩既事.因為自己一開始都反對掛機升.
同埋.我相信人係會改變.我唔係話佢係因為人用外掛先引.但係隻手唔係生係我到.佢要引我冇辦法.我都唔會因為佢引怪就唔同佢做fd
回復 支持 反對

回復 54# 雪貓

用腦諗野啦你
無實力又點會去打獵埸呀
等同你1lv 會唔會去打綠龍刷綠結呀?
回復 支持 反對

回復 51# 健健豬;$

冇人要同你嘈 係你自已話人小學雞先 OK?
回復 支持 反對

回復  健健豬;$

冇人要同你嘈 係你自已話人小學雞先 OK?
amaicewong 發表於 26-7-2012 08:36

咩叫冇人要同你嘈.係你自己話人小學雞先?即係話你小學雞就要炮咁解?係既話咪黎囉.話你小學雞就梗嫁啦.9唔搭8咁
     我冇野驚呀.最驚你唔炮
回復 支持 反對

咩叫冇人要同你嘈.係你自己話人小學雞先?即係話你小學雞就要炮咁解?係既話咪黎囉.話你小學雞就梗嫁 ...
健健豬;$ 發表於 26-7-2012 09:15

回番你咁多個post 第一 e張圖唔係我主動要貼 係某人要求我貼出黎 佢話有人叫紅白藍(好似)既人屈影黑乂軒引怪整死佢搶場(唔知啦下)
第二 e家係講緊引死右邊個d人 而右邊個d人=掛機者? sorry 我右邊個堆人係另一個開係度 死左點救番? 唔係我開唔通飛去佢屋企開? minecraft咩^^?
回復 支持 反對

回番你咁多個post 第一 e張圖唔係我主動要貼 係某人要求我貼出黎 佢話有人叫紅白藍(好似)既人屈影黑 ...
風乄翼 發表於 26-7-2012 09:56

人地叫你吠你就吠?人地叫你跳樓你又跳?
回復 支持 反對