收起左側

[抱怨專區] 小生是個悲劇(望月&小太郎事件真相)

小生今生是悲劇,小生平行無奇事,小生卻被奸人害,小生終被世人辱

話說小生某日係度睇緊片,跟住無啦啦有人係msn問我:

中間果條友係咪你黎?

跟住我就答佢唔係

原來有人用我個名開左個人物出黎搞事

我立即上game睇下咩事

當我上左game之後,就係王宮向左行

我見到聊天框果到有人話咩黑社會大佬wo

之後我又向右行,就見到一堆人坐係度

果堆人一見到我就話哇大佬呀

其後我就比人圍住黎嘈啦

期間我不斷澄清,自已咩事都唔知

但係冇人相信我

d人不斷係咁叫我認左佢,又話我做左又唔認,做男仔/男人做到你咁等等既說話

我本人係到澄清

望月&小太郎唔係本人

本人從來冇開分身出黎搞事

我希望果個扮我既人自已出黎解釋返

各位朋友可以信我,可以唔信

但係就唔好一口咬定係我開分身搞事

我希望各位朋友可以幫下我

找出呢個扮我既人

初步懷疑係乂夜靈月乂

影片解說:
此影片前半部份乃本人部署'伏擊望月&小太郎作戰計劃'之實錄

其中段為我與望月&小太郎的精彩對話

後段為提醒好友乂夜靈月乂上youtube查看此事件的真相

片中有兩個證據證明到個望月&小太郎唔係本人

第一

同一個時間我打緊字果陣條友竟然可以同我講野
同一個時間又點可能執行兩個操作

第二

片中尾段出現到我問個望月&小太郎一個問題
:係咪你用優子個ac踢我出族?
注:優子即☆﹏﹢鈴木YuKo× ×星空下の戀人★族長

而對方都答:係又點

假如果件望月&小太郎真係本人既話
又點會入族長ac踢我自已出族

呢兩點已經足夠證明望月&小太郎唔係本人

SPSCF0022.JPG SPSCF0024.JPG                                     

同埋我係叫望月小太唔係叫望月小太

。望月∮小太郎上
回復

唉....傻仔....你想講咩姐...我唔明-3-
乂夜靈月乂
回復 支持 反對

回復 2# 王者之冠

我想澄清條望月&小太郎唔係我囉你理解唔到?
回復 支持 反對

算啦....你中意點就點,我都冇計,你話唔係就唔係啦...我冇你咁好氣..
回復 支持 反對

回復 4# 王者之冠

點解你一口咬定我係?講咁多你都係想我食左隻死貓佢姐
你覺得條友係我咪係囉
邊個長氣先?
如果有人拎你個名黎搞事
你都會澄清下啦掛?
回復 支持 反對

路過看看,貌似很混亂
回復 支持 反對

有證據@@
回復 支持 反對