收起左側

[抱怨專區] gm可以做野未? 封得玉b帳未? 你唔做野我做野0 0

我有3的....
s031187 發表於 16-8-2012 13:59

我都有張帔lol
回復 支持 反對

支持.一日比佢引幾次.
回復 支持 反對

我有3的....
s031187 發表於 16-8-2012 13:59

再影遲1秒就無啦
回復 支持 反對

再影遲1秒就無啦
雪貓 發表於 16-8-2012 14:55

我都有張帔的lol
回復 支持 反對

我支持對玉b作出懲處

我覺得就算唔封佢ac都要del佢角, 永久復唔返角.
幾年前 岩岩出雪狸貓溫泉個陣, 有個bug係入左無限時間唔會彈出黎,個陣有好多人都係咁無限浸黎升
個陣gm就係咁封人, 我有個fd就係因為咁比gm封左成個星期

我覺得個次玩家雖然係唔岩,利用個bug黎賺經驗值, 但係個次gm就咁整返個bug咪得囉
但係今次好唔同,
今次係佢一個人影響左所有玩家既利益,
呢個人係一個喪心病狂既人黎, 唔考慮人地既感受, 唔理人地點話佢都照引, 面皮厚到不得了

我知佢中意引怪中意引死人害人都係佢既權利 ~
但係佢就係因為有左咁既權利而 "MOCK" 削其他玩家既權益
GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡,
令到所有玩家有平等既權益
而家GM應該唔會仲係唔知道呢件事發生左咩事, 就算知得唔清楚都知少少掛?

我估, 就算封左佢ac / del左佢角  佢都會開第隻ac引怪
所以我覺得唔係淨係封ac/del佢角咁簡單
我覺得要封IP 就算唔永久封, 封1,2個月都好

封IP 先係摌草除根既做法, 先至可以令玩家有返自己既權益

GM,  你係時候要做野啦 !
回復 支持 反對

我支持對玉b作出懲處
幾年前 岩岩出雪狸貓溫泉個陣, 有個bu ...
TseFungWa_ 發表於 16-8-2012 19:22

算數- -gm屎忽痕先會封人,所以冇用- -
回復 支持 反對

算數- -gm屎忽痕先會封人,所以冇用- -
jackie126p 發表於 17/8/2012 12:08 AM

-______- 唉... GM可能跟本都唔想理~ 可能佢覺得我地而家只係D玩家私化恩怨掛~
回復 支持 反對

我支持對玉b作出懲處
幾年前 岩岩出雪狸貓溫泉個陣, 有個bu ...
TseFungWa_ 發表於 16-8-2012 19:22

GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡, 令到所有玩家有平等既權益 <--如果系平衡的 請先GM封左按精先 一尾嘈嘈 如果你系人手升 你就唔會甘易比人引死啦
不過佢都引死人都系不對
如果GM封玉B AC 甘樓主你都要封 因為你都有引死佢
回復 支持 反對

GM既工作就係應該維持一隻ONLINE既平衡, 令到所有玩家有平等既權益
Owen仔仔 發表於 17-8-2012 13:16

冇錯,你岩左,如果gm要封,請封我隻 神奇的小子 因為我又引死左玉b
   不過如果係咁既話,我完全冇唔開心, 小左我一隻ac,但係可以救番5個ser既人
   真係值得
回復 支持 反對

嘩....好扌然偉大
回復 支持 反對