打印 上一主題 下一主題
收起左側

我認罪了!!!

關閉 [複製鏈接]
我有種感覺覺得佢想解封ac,再到交易區昆人地113,再還返比kwanho556,讓事件告一段落。
最奇怪的就是:
最奇怪的就是:
第一: 為何要咁急贖回帳號?  
第二: 為何被封期間還到交易區賣帳呢? (至少三次)  
第三: 剛剛解封的 “逸爺” ,為何便立即到交易區賣帳?
第四: 之前昆kwanho556應該唔止113吧,如果你無能力一次過哂,為何不提出分期還款呢? 還是你根本想還113而算數?
不如你努努力力賺錢仲好啦, “果2個FD都好僧我,一個問候我啊媽..” 試問你唔昆人又點會咁呢
adrwon 發表於 20-12-2012 10:41

照佢聲稱
第一,帳號係佢問朋友借的
第二,好似唔止三次..
第三,  “逸爺” 並沒有解封...係佢借左朋友帳號到交易區賣帳  
        其後版發現而禁的
第四,這個不清楚...
回復 支持 反對

回復  風乂

想問,可唔可以我比個GO AC你,你幫我比佢,你可以改一改住pw,但係你解一解封先...我借樂古 ...
黑仔04 發表於 20-12-2012 09:34

基於涉及金錢問題...我係唔會代收的...請私下解決
回復 支持 反對

回復 6# maxycy

我買左張113 i-go,但系怕細佬又再入,我入左去GO AC,不過佢成日都無上- -" 我比個GO AC你,你代我比佢,你可以改一改pw
因為我2個fd的樂古ac都比人封..佢地最近好僧我,悄佢又唔理我,佢仲走左會...我比左你之後,你可唔可以解封果幾個ac..
回復 支持 反對

照佢聲稱
第一,帳號係佢問朋友借的
第二,好似唔止三次..
第三,  “逸爺” 並沒有解封...係佢借左朋友帳號 ...
風乂 發表於 20-12-2012 11:02

所以好同意你的做法
回復 支持 反對

回復  maxycy

我買左張113 i-go,但系怕細佬又再入,我入左去GO AC,不過佢成日都無上- -" 我比個GO AC ...
黑仔04 發表於 20-12-2012 11:50

同意風乂版主所言。基於涉及金錢問題,我們不會代為處理。
回復 支持 反對

回復 10# adrwon

本來話63,但係我話113,我都會比113
回復 支持 反對

回復 6# maxycy

我己比番113,kwanho556了,可以解封未?3個ac:
Love_斬 (UID:1010003) 自己的
nbqw112aUID:919957) 朋友的
逸爺UID:924232) 朋友的
回復 支持 反對

回復 12# 風乂

我己比番113,kwanho556了,可以解封未?3個ac:
Love_斬 (UID:1010003) 自己的
nbqw112aUID:919957) 朋友的
逸爺UID:924232) 朋友的
回復 支持 反對

以上三個帳號已經解封..
另外希望閣下能夠認真反省
回復 支持 反對