打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 對新天龍的唐門(官方定位:遠攻刺客)的小小看法

回復 10# 小鬼長大了

低LV勁係真,因為人地會防低,加上可以減人會心,真係好爽
回復 支持 反對

佢用既武似大炮多d...
回復 支持 反對

感覺上兩頭唔到岸...
回復 支持 反對

有冇唐門既介紹片同埋打交片睇下 有d想認識下唐門依個門派 謝!!!
回復 支持 反對

我隻唐門卡59級既  同級最多人玩係慕容 天山 逍遙

對住天山:基本天山一定係隱身入  埋你身蘭花  唐門用冰消凍釋(半怒解封穴) 之后一係就暴雨梨花针(唯一封穴技)反控  如果中 開狀態風雷萬钧(放大80% 10秒)  跟住爆技能  唐門有招群技叫萬箭齊發 放大狀態下 59級 全身無石個陣  打人一下5千幾  打怪爆會心一下6萬幾(經測試) 如果封穴唔中  我會用浮光掠影(瞬移加跑5秒) 起碼唔洗食移花先  咁隻天山通常會追你  鎖你  唐門有招技唯心所欲(單體淨化解定身)  仲有一招叫鬼魅随行 加跑速22% 30秒  配合隱身 輕功  基本天山追唔到你  59比武打天山真係唔洗驚

對住慕容:同樣係啦  一入埸我會盡量拉遠距離  平推射下  如果慕容封穴  我照樣半怒解封穴  慕容定我身  我照解定身  慕容破天  我就瞬移加跑  隻慕容加跑追我  我用加跑22% 30秒  基本  唐門可以講係封死曬慕容..

對住逍遙:基本小號逍遙 放大機率好有限  唐門個招單體淨化  同樣可以解到放大   不過我地區59比武逍遙比較少  我同同級逍遙實戰唔多
回復 支持 反對

最後果個最岩聽
回復 支持 反對

全部實用技都回兩分鐘,打毛咩-,-

只會比天山折磨死
回復 支持 反對

全部實用技都回兩分鐘,打毛咩-,-

只會比天山折磨死
光云 發表於 14-11-2013 10:25 PM

不只天山,明教丐幫也應該打不過
回復 支持 反對

本人親身玩過唐門  低LV  比武唐門號  可玩性真係高(49-69級比武)
但80級以上既唐門就同上面D師兄講  其實技能真係幾雞叻  所謂既10秒放大  
如果80級以上 同石  其實秒唔到人  當10秒狀態無左  唐門其實真係好廢...
始終高LV黎講 天山永遠係第一主攻刺客  唐門只可以係群架間  係混亂中狙擊對手
回復 支持 反對

7本心法全64級
頭2星  杉3星  鏈3星
鞋6星  2隻符6星
肩7星 手7星 腰7星  2隻介7星
腕8星   
雕紋:武器3雕  腕3雕  其他未雕
全身強化加7
只係上左9粒4級毒攻  
真元:國服真元要80級先有  所以隻號係無真元
另外  帶左紫金游龍卡(可以用比自己高10級既裝備)
附體未整

回復 支持 反對