打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 北SER六國大封相

講真  打都打左2日了
神經都仲未出黎打過
連喇叭都唔見佢出字
iwish班人真係要睇下佢抵唔抵幫
回復 支持 反對

咁好玩有冇北服6石AC同我交換南服AC呀
回復 支持 反對

講你知真相 iw攻打和平幫 神經不停拉不滅的人去幫iw打交 佢虛構好多故事講大話呃佢地 iw為曾強實力 咩人都 ...
講你知真相 發表於 18-6-2011 07:46

喺iw幫人都知劫商殺人呆呆喺入左天下,出完天下翼天叫佢入返iw幫手 拉人拉隻好想打了解一悠正身 成吉知漢1個禁大把 值吾值得幫相信幫內好清楚 不如話個傻仔神經比人利用得罪天下個女人 ,小寶話唔比面不死要出左盟,機會到左仲吾搵位入佢食獲佢 ,你果d就喺虛購la,果1晚盟頻都有得睇la 神經當眾講iw心聲話天下唔幫手打和平幫,字眼上得罪左人,任何人頂撞逆天下意思又喺禁下場la,當年我幫主虎哥挺出空堂搵天下高層商量吾夠人打,又米因一句天下無人打交都無惡意 就比天下吊仲要斬佢對手天下高層小圈子自以為是 搵藉口打佢,我地蓋世好多都知實情la,做不滅同盟記得要順意思聽聽話話#10天下作風喺點 做佢同盟都知la 成日盟頻當人狗禁吊更多人不滿吾出聲

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
軒裕 -5 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

iw d人妻小心喔,你地d老公四周圍放火,做老婆既就要頂罪,哈哈哈.天大笑話,天下d人真係橫行霸道,打唔到比佢地殺既老公.咪去殺d手無寸鐵既老婆出氣,真係當正自己已經統一天下,最可笑係幾隊人去殺,真好笑,,大幫.呸.....
回復 支持 反對

回復 34# 爺大哥

人地幾多隧打你関你鬼事 ?你老婆上面细d定下面臭d?唔打得? 手無寸鉄  真人打交咩on8+1     iw多得神经你
回復 支持 反對

回復 35# yy223

你咪on8+1 lor
回復 支持 反對

iw你地咁蠢打不滅 戰盟笑到咔咔聲呀 做乜要為左少數攪事份子 整到友情幫變仇人呢 拉友情幫D人過檔呢D咁既行為太無品 就算全ser打你一幫都可謂抵死有餘 因為你iw唔講道義在先 相反 天下個個都係義氣仔女 處處照顧弱勢幫會 對於幫過手打江山既 誓盟 更事事關心亦分場比佢地升 而iw未出不滅盟之前只會排斥誓盟 iw更不願意組誓盟人士升lv 此乃忘本也 公道自在人心大家有目共睹 差唔多全ser都打iw了 明眼人一睇就知iw專橫 霸道 而天下有情有義 我知道天下高層絕對無係盟頻當人係狗咁吊 做不滅同盟應該會感到光榮 而以前既蓋世既離開只係道不同 各走各路 分久必合 合久必分姐~
回復 支持 反對

呢兩日都冇見柒天同神經打交 只係今晚見神經係樓吹雞 得兩team人企左成晚唔敢出城:lol笑鬼死人原來吹雞企城嚇死人咩
回復 支持 反對

嘩嘩嘩....IWiSH 全幫係校場放AC
回復 支持 反對

喺呀
回復 支持 反對