查看: 5421|回復: 43
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 北SER六國大封相

近排北SER真係好睇過真情  先有iwish出不滅盟怒打蓋世 再有了解加入戰團 又有戰盟高層內亂亙爆喇叭 亙數不是 有部份戰盟人仕更出幫另起爐灶搞個新幫 叫迦藍神殿 直至昨晚事情更風回路轉 天下竟然更同iwish打起上黎 事原係天下有某高層完來1直不滿iwish既第1明教處事作風 再加上iwish不理天下高層早前既左止佢地打蓋世...引來天下不滿覺得有人吾聽佢地枝笛 落其面子 一怒之下觸發大戰 睇來北SER未來將會六國大封相 七國甘亂 認真過引 吾知iwish可吾可以1幫打三個盟/六個幫(天下+曉/殺道會+稻中/蓋世+了解) 呢?各位北SER玩家快D買定啤酒花生啦!!!!哈哈

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
浩B -5 錯誤分類

查看全部評分

回復

官方情報囉0.0
回復 支持 反對

帶比我無數的興奮
回復 支持 反對

帶比我無數的興奮
亮仔 發表於 17-6-2011 13:08

人兄仲有玩北ser 咩
回復 支持 反對

回復 4# 呆乂呆

恩 無錯
回復 支持 反對

我雖然唔係北ser
但係我都好想睇戲:lol
回復 支持 反對

iwish 收得檔  (如果天下真係打iwish既話)   其實iwish只打一個戰盟都唔夠打la  全個幫得果幾個5,6石人  
唔通真係靠果d咩sw432呀 果d打交等人宣先打既2打6去頂咩- -  
了解到e家都唔知係咪真打既- -   希望佢地做個戰力調整之後恢復大幫本色啦
蓋世  個feel就唔對路 舊人盡散,普通幫員既戰力=0
戰盟都有d似蓋世  舊人得番1半(都唔知有冇)    又長期冇領軍人物   新收果d人又唔打得(得個講字)
P.S.  迦藍神殿呢   就唔係新幫    曾幾何時   算係北SER 既早期大幫
回復 支持 反對

iwish 收得檔  (如果天下真係打iwish既話)   其實iwish只打一個戰盟都唔夠打la  全個幫得果幾個5,6石人  
...
yalp88 發表於 17-6-2011 14:05

蓋世唔係散水 係轉移另一個幫
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

官方情報笑左。@@﹔
回復 支持 反對