打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 由聖門學院門口走到第七實驗室前[已完]

好奇怪...做咩時間停左!?怕怕''
回復 支持 反對

Originally posted by 呀霖 at 2006-9-17 16:32:
好奇怪...做咩時間停左!?怕怕''

本洞係咁架嗎= =~

---------一路上--------
Firzenh!賣吉!你地睇下!bao_10
jedi:嘩!d車.............
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1914]000_ArHI.jpg[/img]
gloria:真係停左時間波~
yoda:呢到好危險呀..........你地又睇下~
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1915]000_7SlL.jpg[/img]
jedi:呢到一起好激bao_48
火魔道士:哎呀哎呀~有幾個人竟然比我地做訓練專用品~都唔錯呀~
冰魔道士:我好耐未殺過人了。
毒魔道士:將毒放入佢地的肉體裡..........
光魔道士:第15246個入侵者............
Firzenh~好玩啦~劍環炮!bao_18
jedi:血刀亂舞~
光魔道士,冰魔道士:五重寒氣斷空~
瓦解左劍環炮同血刀亂舞~
gloria:重力磁場~
yoda:神龍地裂擊!~
火魔道士:烈炎破壞炮!
瓦解左重力磁場~
火魔道士:呀~[比yoda的地龍地裂擊打]
mondy:守護鬼箭!
毒魔道士:惡毒針刺!
當mondy想出守護鬼箭時比毒魔道士的惡毒針刺擊中~
mondy:點解會咁難頂的呢種感覺........
毒魔道士:嘿嘿嘿~你中左的係一種特別的毒藥~只有我身上的解藥先可以9到你!
yoda:吓~反彈氣~
毒魔道士:我大意過頭啦.........[死亡]
火魔道士:烈炎火球!
gloria:冰地升天波!
火魔道士:.............[比冰冷住,可以話死亡]
yoda:解藥解藥你係邊個~[在毒魔道士身上搵緊]
mondy:好辛苦~
gloria:治癒術!點解冇用!?
yoda:搵到啦!飲左佢啦!
mondy:.........果然有用~唔該哂~幫Firzen佢地啦!
jedi:昇龍亂舞~
冰魔道士:烏雪粉飛!
Firzen:我偷襲!追魂劍!
光魔道士:雷電光束~
Firzen:可惡.........
光魔道士:哈!
gloia:重力磁場!
光魔道士:呀...........[死亡]
冰魔道士:死啦!粉雪浪蝶!~!~!~!
jedi:咁強的呢一招........!
Firzen:咪係到佐住哂呀!劍環炮!
冰魔道士:阿.................[死亡]
mondy:搞店啦~!bao_31
yoda:咁行囉~
-------------------30分鍾後---------------------
[img]http://www.nakuz.com/bbs/upload/192016/Nakuz_ran20060917[1922]000_xq0y.jpg[/img]
yoda:呢到就係本社...........
gloria:好靚呀!
mondy:真係波!
jedi:入面竟然有d咩呢?
Firzen:記得睇下一集同回覆呀= =[純粹惡搞]
待續................

[ Last edited by Ken168168 on 2006-9-17 at 11:21 PM ]
回復 支持 反對

嘩,,,,正阿
有埋圖添
好睇好多
thx  加油
回復 支持 反對

咁辛苦作竟然無人回=-=!
失望= =
回復 支持 反對

都幾睇  不過你真係咁勁 正死得幾次=.=
回復 支持 反對

-------------本社1f接待區-------------

接待員:歡迎光臨本社~請問有咩貴幹?
Firzen:我地黎搵你老板的~想比封信佢的~bao_47
接待員:請你地等一等~
xxxxxxxx[電話的號碼聲]
接待員:老板!有人想比封信你呀~
boss:嗯~叫佢上黎~
接待員:請上去99f呀~
Firzen:好的~
-------------本社99f-------------

boss:初次見面~請多多指教~
Firzen:你好~
jedi:Firzen~快d比封信佢~
Firzenk~boss~我有封信比你~係聖門學院的主任比你的~請過目~
boss:嗯嗯~
--------------------------------
本社的boss:
      你好~本社的boss~我是聖門學院的主任xxxxxx~我叫這五個人送這封信的原因~是因為我想和你談一件事~聽說你們公司的缺少強勁人類~所以沒辦法研究~我這信這五個人正好是一群[研究品]~只要你在五日裡給我$xxxxxxxxx做學院xx費~就任由你研究~

聖門學院學生主任.
--------------------------------

boss:嗯.具體情況我了解了.......所以請你們死在這裡吧.........

待續.........
請各位回覆增強我的動力吧\   -   /
回復 支持 反對

嘩,,,,,咁都得既....
為左交xxxxx費就出賣佢地
orz
回復 支持 反對

你可唔可以一次過post晒佢
唔係咁叫抄人/呃post
回復 支持 反對

Originally posted by 昇昇之火『2』 at 2006-9-22 08:25:

我抄邊個呀= =?
回復 支持 反對

Originally posted by 昇昇之火『2』 at 2006-9-22 08:25:

你用唔用腦嫁= =
= =故事要作嫁,唔通一話要作個故事就係曬個腦到咩= =?
仲有要靈感的@____@""
回復 支持 反對