查看: 11671|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[加分]WINNING ELEVEN 聖誕短片加分比賽

關閉 [複製鏈接]
各位會員,我地見其他版搞christmas既活動,我地都唔執輸, 決定WE版搞一個短片加分比賽.
會員可將短片貼於此帖, 之後遲d再投你地覺得最好短片.
每個會員只可以附上一短片.(短片格式最好為window player 或 real player  )
所有短片必需為自拍, 再附上不少於10字的內容簡介(不設上限,鍾意打幾多就幾多)
每個参賽作品即加10分.

加分細則:
冠軍: 100分
亞軍: 90分
季軍: 80分
與此類推....(睇幾多人參加)

會員可在12月31日前交片~
所有唔係自拍, 問野扣50分~!有咩問題pm 我 or 蝦蛟 or post 去意見區問~
暫時每人只可貼一條短片,如果太少人參加不排除可以貼2條
發現偷片的人重扣50分!
格式如下:

參賽者:
參賽片內容及感想(不少於10字):
片的載點:

回復

參賽者:pingchan
參賽片內容及感想(不少於10字):   (Winning區有活動當然要支持:lol )
片中內容: 中場球員大力頂入禁區,原本林柏特打算解圍,但個波已經彈走左,呢個時候阿倫史密夫用盡全身力量跳起,將彈起既波於空中用力抽射,比我換左去車仔既雲達沙雖然即時有反應,但係個波已經應聲入網。
感想: 呢球波入得出奇既地方係,阿倫史密夫居然唔用頭頂,反而飛身射,我見到果陣都呆左係度。
段片load得慢,希望唔好介意^^"
片的載點:http://www.youtube.com/watch?v=dzGPJ7HuZcE

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
ShadowSlave + 10 参賽作品

查看全部評分

回復 支持 反對

參賽者:小Longman
參賽片內容及感想(不少於10字):落後一球情況下史高斯個人突破..呃左派路..之後推過施多夫~站步不穩時射波,,笠死身高1米91 ga迪達
片的載點:上傳~

評分

蝦蛟 + 10 參賽作品

查看全部評分

回復 支持 反對

好到我!參賽者:yamho
參賽片內容及感想:首先加維臣頂番入離,之後對方後衛再頂比我,在這時候,背向龍門的羅賓奴竟然360度向龍門使出倒掛!!射入遠處,應聲入網!!我頓時o嘴~~
片的載點:http://www.youtube.com/watch?v=UlyZHKrozZ8
請支持!!

(可5可以post多段片?)

評分

蝦蛟 + 10 參賽作品

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 yamho 於 2006-12-20 23:27 發表
參賽片內容及感想:首先加維臣頂番入離,之後對方後衛再頂比我,在這時候,背向龍門的羅賓奴竟然360度向龍門使出倒掛!!射入遠處,應聲入網!!我頓時o嘴~~
片的載點:http://www.youtube.com/ ...

暫時唔可以
回復 支持 反對

原帖由 yamho 於 2006-12-20 23:27 發表
片的載點:http://www.youtube.com/ ...

你可以cut晒d 片落入一斷片入面~
有咩問題去置頂意見區問~ 唔該~
回復 支持 反對

冇 la !

我咁廢, 拍鬼咩 ?

唔通要我拍哂成場波咩 ?

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
ShadowSlave -1

查看全部評分

回復 支持 反對

我想問我的短片鋪唔到youtube....點樣可以好似小Longman咁呀....

評分

參與人數 1樂點 -1 收起 理由
ShadowSlave -1

查看全部評分

回復 支持 反對

-------此後不是參賽post, 重扣50分~! 我不會再容忍了~!------------------------
回復 支持 反對

參賽者:bob127

施多夫學沙比阿朗素同碧咸射世界波...

參賽片內容及感想(不少於10字):
AC米蘭VS國際米蘭的時候..完場前89分鐘..我win緊3:2....用腳頭重既施多夫..半場射波..點知...入左..呢球波好似沙比阿朗素果球..球波可能係空中拉西..托度係未企正..去左 左邊..再去返右邊.咁就撲唔到..如果唔係都唔會入

評分

ShadowSlave + 10 參賽作品

查看全部評分

回復 支持 反對