打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 七月~亂Online貼圖活動 (活動已舉辦完畢, 感謝支持)

關閉 [複製鏈接]
月~亂Online貼圖活動

參加者條件:
所有樂古會員均可(亂Online版主不得參與)

參加此活動方法:
係呢個Post到回覆你既作品就Ok

活動細節:
由於今次既活動關於貼圖
一切既圖片必須由亂Online中攝取~~不得抄襲或經改圖等不公平行為

圖片大小必須為600x600或以上(低於600x600將會取消資格)
圖片格式必須為GIF/PNG/JPG/BMP(但不接受動態,只接受靜態)
所有圖片不得與色情及粗口有關!!
貼上圖片後,必須在回覆中介紹圖片(字數必須在20個中文字以上)

參加者如犯以上規則
將會取消參加者資格
有可能受到處分

活動時間:
由2007年7月6日00:00至8月1日23:59

獎品方面:
全以積分作為獎勵
分數下限為100分~上限為1000分
冠亞軍三名優異兩名

評分方法:
評分方法以列點式列出(方便各位會員查詢分數)
圖片創意25%
圖片特色25%
圖片美觀25%
切合主題25%

評分者為~~本版版主
※暗雲之雷※
Ken168168
笨笨小子
及有可能被版主挑選的會員(當然會員需願意接受這項神聖任務)
-------------------------------------------------------------------------------------------
各位會員如果有其他問題
可到本版置頂七月亂Online活動問題區

回復

頭像被屏蔽

為兄弟報仇

因為幅圖唔係夠位,所以幅圖寫唔到字,我會係d圖下面加番d字
******************第一張***********************

兩位兄弟,多謝你捨命相救,我一定要幫你地報仇,唔會俾你白死

******************第二張***********************

雖然今次我幫你地唔到,但係下次我會裝備好自己再幫你地報仇

******************第三張***********************

我呢次一定要殺左你幫兄弟報仇,唔係我冇晒面
狼:你發夢呀?想攪店我,下世啦

******************最終回***********************

兄弟,我幫左你地報仇啦,你地在天之靈都應該都好開心啦!!!
狼:我認輸啦......

The End

評分

參與人數 2樂點 +100 收起 理由
※暗雲之雷※ + 100 比賽獎品
Ken168168 0 唔知點解我睇到死圖=.=

查看全部評分

回復 支持 反對

你個保全 打我?

絲帶攻擊!_!∼

變身做力刀 亂斬 爆哂你地

老西軍團大集合