查看: 2221|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

winning 11既問題 要ps2-.-既 新手7問

關閉 [複製鏈接]
我玩開ps2版 之前我買過本game書 教咩插花 插水 假射門 等等...但係都是ps3 同xbox的....有冇人教我我._."""  
2) 係咪有人教幾多人打前中後架? 點揀....我英文版的....
3)大家覺得咩人咩隊最勁._.
4)大家知唔知點先可以射門個陣唔張個波飛到咁高
5)點解同電腦打個陣 電腦d 人識"mark"住哂我d人 傳親波都比人搶....我d人又唔識"mark"番住佢既-.-...?
6)._. 我想問點大傳 傳比自己友......應該話係傳唔準.....
7) 玩"手龍"...有冇得控制個手龍唔好"橙"人? 因為我都試過專登左/右彎彎地咁沖埋去 個手龍一橙到我就紅牌 + 12馬 -o-有得得控制佢架?
回復

1) ps3既動作同ps2差唔多,照睇無咩所謂,連按r2插花,有象根扣的球員會出到象根扣e.g 朗拿癲奴 , c朗  假射門,於射門力度(即口形)棒出現時即按x (傳波棒(遮o形)出現時按x亦有同樣功用 插水功能只有we2008有
2)陣形調教
3)因人而異
4)射門力度棒不要按太高或球員能力較高亦可減低機會
5)自已set的
6)o形傳波會自動幫你set傳比邊個,較準,手動的話按三下o形
7)守=十戈  鏟=金一  鏟人通常係人地單刀仲未入禁區先會咁做,無得揀唔咁樣,除非你玩手動守龍,不過除非你好勁唔係我唔建議你咁做,仲有如果照你咁講應該係撲波個陣掂到你先有12碼,禁區入邊好少會鏟你
回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

版主大人
乜出左winning 11喇咩?
回復 支持 反對

唔知呀 [H]csyuenl版主
可能講緊we2008掛 -_-
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

大人答得咁詳細
實知道d關於we11 o既野
game書都講埋有PS3同XBOX版we11

L1都好似插到花喎
只係慢d姐

關於射波呢個問題
力度同能力之外
仲有射姿/助跑/有冇人阻住/左右腳都好似關事
回復 支持 反對

呢個問題就交比你啦版主大大
小人先行告退 (逃
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

我玩過幾次we2008咋
回復 支持 反對

我一次都無玩過呀 囧
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

咁你都可以答晒人地d問題
真係天才喎
回復 支持 反對

隻game 全陪叫 winning 11 2008-.-   咪又係同一隻game-o- 版主大人 咁特別有咩要注意先會射到咁高

1) ps3既動作同ps2差唔多,照睇無咩所謂,連按r2插花,有象根扣的球員會出到象根扣e.g 朗拿癲奴 , c朗  假射門,於射門力度(即口形)棒出現時即按x (傳波棒(遮o形)出現時按x亦有同樣功用 插水功能只有we2008有  

但係唔同wo - - 咩插水....我禁極都冇  假射門都係唔明..... 同埋我英文版....小弟唔識英文-o-"
回復 支持 反對