打印 上一主題 下一主題
收起左側

True or False??

有咩clan war?係hkvs sg or other one..and time?????
回復 支持 反對

唉,,
恕我過份D ,,
MYORC ,, 成個壇 ,, 重申係成個壇。
已經係垃圾 。

我申請左AC ,, 好啦 佢話會SEND EMAIL俾我 ,, 驗證WO 。
我等左兩粒鐘 ,, 都收唔到。
好啦 我搵 AMY啦 ,, AMY話要等 ,, 等左陣都無就搵 JOHNNY LAPA啦 ,, 佢教我再禁果個野 ,,
禁完之後都係唔得..   我禁左20次以上 ,, 係20次! 係20次! '
如果要去一個FORUM到 ,, 有發言能力都咁難 ,, 咁呢個FORUM廢唔廢D ?
仲要係直至依家都仲係無囉?
如果用HOTMAIL係唔得既 ,, 講明好無? 但係又無講WO。
估唔到我咁唔受歡迎  喊呀真係。

其次 ,, 如果MYORC係咁勁 ,, 做乜要拉我地?
之前我入佢地CC 佢地已經講過唔係好鍾意NAKUZ ,,
因為個REAL WORLD TRADING。
以一個例子講 ,, 小弟學識淺薄 ,, 理解錯誤當我錯。
共產主義同社會主義 ,, 共產主義係一個CONCEPT ,, 社會主義係另一個。
社會主義係由人民供給政府 ,, 共產主義係由政府供給人民。
中國係一個共產主義國家 ,, 大家都知啦 -v-
但係點解D人多數講中國實行既係社會主義 而唔係共產主義呢?
因為人民追求既係共產主義 ,, 但係大家覺得繼續實行社會主義 ,, 由人民供給政府 ,,
會唔會有一日變成共產主義 ,,由政府供給大家呢?
又舉多個例 ,, 孔子認為人類政治最高理想 便是天下為公的大同世界 ,, 但有無實現過?
仲有老子既「鄰國相望 , 雞犬之聲相聞 , 民至老死不相往來。」 ,, 有無實現過?
理想同現實係兩回事。
我想講既係 ,, 無REAL WORLD TRADING 同 有 REAL WORLD TRADING ,,
都係兩個CONCEPT ,, 大家都追求無REAL WORLD TRADING ,, 但係現實同大家講有既 。
有咩GAME係無架? 係呀 RWT 係人都知係唔岩架 ,, 但係係有人做 你吹咩?
正如,, 洗黑錢係唔岩 ,, 打劫又唔岩 ,, 個個都想世界無罪惡架啦 ,, 邊個想有?
但係偏偏就有呀 你又吹呀?
如果MYORC係真係咁想按照遊戲規距玩 ,, 無問題架WO ,, 你咪按照黎玩囉 ,, 無人阻止。
但係MYORC有咩權鬧我地?憑住HK既代表? ,, 笑話。
睇黎MYORC D人好適合做警察^___^ '

而且 玩野講句 ,, 香港有言論自由 ,, 開個FORUM俾人開POST一定關於RWT ?
我試過係果到買ARROWS呀 RUNES呀等等 ,, 係有人鍾意做RWT ,, 吹咩?

一開頭講過 ,, 唔知係我理解錯呀 但係點 ,, CHRIS ,, 我 ,, 仲有TIMMY 等等既人 ,,
有一日收到 邦 既 MSN MESSAGE 問 ,, MYORC 同新加坡打 CLAN WAR ,, 去唔去幫手呀?
我即刻笑左 ,, MYORC同人打CLAN WAR關我地咩事 ,, 之後佢話去幫手WO。
我同CHRIS都有叫 NAKUZ D玩家唔好理 ,, 但係 邦 最後都去左。
叫我地幫拖 又咁多野講 ,, 20 P 20 又問我地去唔去參戰 -,-'

5/1/2008  20:13:31  Kai   they have1 uloveme only
5/1/2008  20:13:34  -           ` .,mR .P * , BON 唔好理人地咁多啦..
5/1/2008  20:13:39  ●《邦》●   我見到有個myorc....係99 att + 99 str + 99 def
5/1/2008  20:13:55  -           ` .,mR .P * ,   我唔覺得我地係要參戰-,-人地既事等人地黎..
5/1/2008  20:14:09  ·$#6666FFChris Wong -  都唔係好諗住去 一黎人地想既人唔係nakuz 二黎自己好廢
5/1/2008  20:14:11  -           ` .,mR .P * ,    咁樣叫外援 .. 懦夫。
5/1/2008  20:14:11  ●《邦》●  =.=...
5/1/2008  20:14:29  -           ` .,mR .P * ,  :[  仲有 20 P 20 -,- 咁我地去黎托呀 。

當晚既對話 ,, 有D人我CUT左 ,, 我諗如果MYORC無講D咩代表香港 又或者叫我地幫拖 ,,
邦 唔會咁唔要面自己走去話幫手下話? 唉。

唉 ,,

不要再丟香港的架吧。

回家 ,, 閉門羞家吧。

回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 11-1-2008 13:56 發表

超級無奈
Nakuz RS Forum 會唔大過& 出名過Mxxxx RS Forum?
你唔好引我笑喇=.=
睇年資 睇Post 量 睇資料性 睇PK Clan
我睇唔出有D 咩係Mxxxx 好過Nakuz 囉=.=

可能現在既Mxxxx 的確好活躍咁去發Post
但係 ...

ha!If you dare,go to their forum and bark insted of keep doing some useless action here.:lol
回復 支持 反對

恕我做唔到
我並唔想上一個咁既論壇
回復 支持 反對

原帖由 小馬仔 於 11-1-2008 21:35 發表
恕我做唔到
我並唔想上一個咁既論壇

Nice , then what else you can do other than posting stuff on Nukaz forum ar?? You know... Myorc people go to their forum and we go to our forum..... They probably never know you are 'challenging' them if you are too lazy to do something else.
回復 支持 反對

我會等過埋聽日既War 之後再有所行動
回復 支持 反對

If we have a clan war tell me i will be the first person to fight....
Mxxxx have all the noobs
I got 99 att 99 str 45 def 92 hp and i'm rune pure,i bet they don't evan have a good player on Mxxxx.
Mxxxx=noob
nzkuz=ownage

Remember tell me if there is was...i will tell my friend live in new zealand to help...they bron in hong kong too

add: 4q_men when there is a war

回復 支持 反對

點解而家d人講野咁鐘意以偏概全....
回復 支持 反對

原帖由 lf2god2003 於 12-1-2008 02:44 發表
點解而家d人講野咁鐘意以偏概全....

I dunno either.... Maybe its just special in Nakuz...

I am now seeking for the reason when I will tell you when I know why.
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對