打印 上一主題 下一主題
收起左側

True or False??

原帖由 Lazy基" 於 12-1-2008 07:38 發表

你連PLAYER都未識串你會有99ATT 99STR ..? 唔係好信囉-__-'

Add me in runescape....
runescape name: 4q_men
回復 支持 反對

我认为他只是想在乐古宣传一下他的论坛,而我们不断的回帖也正是他们中意的此帖能总是居上,不如另开一帖,讨论与他们其它的事情。
回復 支持 反對

UMMM 有D人比較好笑 ,, 明明自己以偏概全 唉。

MYORC咁唔鍾意NAKUZ ,, 點解呀? 就係因為有個TRADING PLACE下話?

跟住個MOD又唔去執行RULES個D下話? 就係因為咁而唔鍾意我地仲要係YAHOO到講?

好笑 .. 咁有個咁既 PLACE 就唔鍾意我地 NAKUZ ? 咪搞笑啦。

之前 都講過 有人會係個到真係買 RS 入面D野 除左RSD ,, 只係有D人用黎 RWT ,,

MYORC憑乜野因為咁而覺得NAKUZ D人都係 RWT 而唔鍾意? 仲要係 YAHOO 到咁樣講野?

以偏概全? 哈哈 唔知邊個呢。

再者 我諗無縱容既 只不過不加以理會咋嘛。

反正 果個板真係用黎trading ,, 講明一切有關rs 都可以trade ,,

咁我諗其實板主都唔會鼓勵人RWT。

Thinking before flaming 。

回復 支持 反對

我唔信mxxx d人冇黎過呢個real trade囉-.-"mxxx都唔比佢地未過黎囉-0-"
原帖由 doyouhowdo1 於 12-1-2008 02:07 發表
If we have a clan war tell me i will be the first person to fight....
Mxxxx have all the noobs
I got 99 att 99 str 45 def 92 hp and i'm rune pure,i bet they don't evan have a good player on Mxxxx. ...

我覺得好擦鞋-.-恕我宜言-.-
回復 支持 反對

不如搵人鎖左呢個post啦
咁嘈落去都無意思

回復 支持 反對

"同同學溫習 bio 都唔得?":lol
This sentence really make me laugh LMAO.

BTW most mxxxx peoples are rule-follower , so they may be a bit angry when they see RWTing ,you have the right to register/share your opinion in both forum but just dont flame our 版主..........Oh yea 版主 should close this thread too...........
回復 支持 反對

[quote]原帖由 lf2god2003 於 13-1-2008 20:19 發表
不如搵人鎖左呢個post啦
咁嘈落去都無意思 [/quote
說的不錯
再為此事爭拗下去只會加深成見
版主..
回復 支持 反對

休假多時,要幹的還是要幹。

錯與對是沒有準則的,你眼中的對他眼中的錯,最後會有共識嗎?

有必要為一個 yahoo知識+ 的回應作出爭論嗎?聰明的朋友們醒一醒吧!鬧劇已經完了。

每個論壇都有自己的風格,是好是壞在乎口碑,聰明的瀏覽者自會選擇。

「最遺憾係佢地縱容d 唔守規則既人嚮論壇買賣acc同rs gold, 當中有d 係scammers」

「縱容」?這只是「你情我願下的交易」而已,俗語「他要去死,你阻止得了?」

即使禁止了,但「事實」歸「事實」,終究存在,無人可否定他,而且我們並不提倡此。

問題重點在於「你是否濁世中的一口清泉」?

「當中有d 係scammers」?騙子在這虛擬的遊戲世界無處不在,但只有蠢才會被騙。

RuneScape 討論區是當年一眾熱心玩家一手一腳建立的。

相信在每位會員心中也有一定的地位,我都相信有不少人喜歡此處。

因此我們不需比較,要做的就只是做好自己。

最後我想多說一句......

「你們如此明目張膽地談論別的論壇名字,是不是找死?」
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 14-1-2008 17:33 發表
休假多時,要幹的還是要幹。

錯與對是沒有準則的,你眼中的對他眼中的錯,最後會有共識嗎?

有必要為一個 yahoo知識+ 的回應作出爭論嗎?聰明的朋友們醒一醒吧!鬧劇已經完了。

每個論壇都有自己的 ...

唔知點解覺得你寫o既Li篇post好有台灣Feel.:lol :lol :lol
回復 支持 反對