查看: 2623|回復: 14
打印 上一主題 下一主題
收起左側

PC-PES2008 AC 2009陣

關閉 [複製鏈接]
保方(GK)
  沙治奧拉莫斯(RB)沙治奧拉莫大簡(CB)                               尼斯達(CB)                        艾殊利高爾(LB)

派路(DMF)

謝拉特(CMF)

C.朗(RMF)                                                                                                                    艾朗連儂(LMF)

伊巴(SS)

ETO'o(CF)

後備:K.舒米高(GK)
       希汀加(CB)
       基捷基治(SB)
       卡卡(AMF)
        美斯(SS)
        米卡李察士(CB)
        維迪(CB)
        里奧(CB)
        賓施馬(CF)
        馬田斯(CF)
        法比加斯(CMF)
        禾確特(WF)
        艾迪巴約(CF)
        朗拿甸奴(SS)
        杜斯山度士(SS)
        查維馬天尼斯(CMF)
        柏圖(CF)
       史奈達(CMF)

1.請問我應該買入咩球員???點解???

2.我應該放走邊

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
[H]csyuenl -2 尺分屹八提供

查看全部評分

回復

我就覺得如果將派路擺做DMF同打小個冇分別
佢根本冇身位冇速度冇防守
回復 支持 反對

卡卡都要打後備...
如此星級的陣容如何排都一定有實力...
個人覺得你唔洗再買球員了...= =
回復 支持 反對

2個勁大既版主 !!!
錯區唔理好野
比2個GOOD 你地
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

我都比番個GOOD你
知違規錯區都唔使用報告或者去Winning版規+投訴區+意見區通知版主
身為會員知道有違規情況
而版主又未處理
都唔同管理人員講聲
只係識響道冷嘲熱諷
你估版主真係萬能唔會出錯傢咩
我地呢d管理人員只可以將錯失o既機會儘量減至最低
其他錯失就要靠會員幫忙填補(義務性質)
你唔幫手都算喇
雖然我知係義務性質冇人逼到你幫
但係仲要做埋d咁o既野
你同果d事後孔明o既人有咩分別
你同八掌溪事件d圍觀o既人有咩分別
回復 支持 反對

原帖由 尺分屹八 於 16-1-2008 18:36 發表
2個勁大既版主 !!!
錯區唔理好野
比2個GOOD 你地

佢話就話係pc姐-.-同ps2個d咪一樣-.-
都係陣容-.-出面大把pc版都係到講-.-不過冇寫明pc版姐:handshake
回復 支持 反對

回復 5# 的帖子

我回完個po 要出街
仲用既話會比呀ma打都似   SORRY !

okok...
點解打2季可以有咁多勁人 = ="
回復 支持 反對

原帖由 尺分屹八 於 17-1-2008 08:59 發表
我回完個po 要出街
仲用既話會比呀ma打都似   SORRY !

okok...
點解打2季可以有咁多勁人 = ="

可能佢技術超高-.-場場大抄...一係就一星=.=
一係就自己edit d人-.-..

樓主你個陣點排都得啦=.=d人咁屈
回復 支持 反對

太多升得既人-.-
09年仲用謝拉特-.-卡卡都打後備
回復 支持 反對

你呢d俾我放的話
擺到2個正選陣出黎仲有突--"
回復 支持 反對