查看: 8659|回復: 11
打印 上一主題 下一主題
收起左側

俾D意見幫我擺陣/~\

關閉 [複製鏈接]
WE2008..頭一季第一個交易期
GK:施治

成條後防線都要靠你地/_\

DMF 查維.馬天尼斯

LMF:法比加斯       AMF 安達臣             RMF NANI

SS C朗
                      CF 朗尼

俾小小意見/~\
唔該

回復

LMF:NANI   CMF 安達臣  CMF  查維.馬天尼斯  RMF 法比加斯
(?)                                                           (?)
SS C朗
                      CF 朗尼

係咪倒轉左?
仲有唔講幾年點樣評? 一開始?
唔係話2008年下話?
amf找安達臣打
dmf用查維

gk -.- 唔係ck你打錯字

回復 支持 反對

後防可以用

拿娒  李奧  維迪   馬些路

點解有李奧 維迪唔用住先?
回復 支持 反對

回復 3# 的帖子

馬些路係邊隊..
我唔用拿姆/馬些路換沙治O拉莫C..
回復 支持 反對

DMF 查維.馬天尼斯

LMF:法比加斯       AMF 安達臣             RMF NANI

SS C朗
                      CF 朗尼

仲係錯左 =.="
                 DMF 查維.馬天尼斯

RMF:法比加斯       AMF 安達臣             LMF NANI

SS C朗
                      CF 朗尼

因為你個陣向下 -.-"
回復 支持 反對

法比加c打翼真係有新既玩法
馬些路係皇馬
回復 支持 反對

回復 6# 的帖子

我試過啦;P
幾好玩
回復 支持 反對

Corluka  希丁加  agger   Drenthe
(曼城)   (ajax)   (利記)   (皇馬)
RB         CB       CB        LB

corluka 傳波準 好升 又高
希丁加 中堅超好用 又可以打防中
agger 打得閘加中堅 快 好升 夠高
Drenthe 傳波準 速度快 身高高過馬些路 頂鋒都高過馬些路 不過hold得3-4季

ed後防一買番黎已經好勁 升左仲勁 !!

同埋打鋒用tevez夾rooney
2個又快又射得又傳得
唔好買法比 pes2008同we2008 比pes6廢左10倍

唔好咁快比安達臣打正選 仲未勁

你本身用曼聯 對嗎 ?

回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

嗯..可唔可以俾中文名-_-..
回復 支持 反對

係a!!!Drenthe可以升到95!!!
回復 支持 反對