查看: 2963|回復: 30
打印 上一主題 下一主題
收起左側

沖啊~~~~~只差2 lv!!~~

complete it,going for last goal

差2 lv,沖啊~~~~~~need 22 hr to lv up[[bao_29]]

回復

或許有好多人去左拜年 但係仲有我係度支持你   congratulation! (不過rank 900- 2000 得1.1k 人?..)
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 7-2-2008 21:00 發表
或許有好多人去左拜年 但係仲有我係度支持你   congratulation! (不過rank 900- 2000 得1.1k 人?..)

唔知=.=,自已得87但係有咁ge rank,我都 O曬嘴
p.s thx for support>.<

回復 支持 反對

gratz dead monkey!!!!!!!!!

gogogogogogogogogogo,but agility......我之前5係need to 完d hally quset....i dont want to train it........bored.......

你真係好夠                       耐                                     性-.-
回復 支持 反對

勁呀>___<

我的goal  還有很長的路too -v-
回復 支持 反對

我都唔想落後於人-.- ... 諗緊係咪應該沖多 2mil fm xp 先 = =

(題外話: 點解有人話我d memb skill 升得好快既= =?)

回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 8-2-2008 23:57 發表
我都唔想落後於人-.- ... 諗緊係咪應該沖多 2mil fm xp 先 = =

(題外話: 點解有人話我d memb skill 升得好快既= =?)

fm lv 都無用
升都系99stop la-.-

Your member skill not fast-.-

回復 支持 反對

同我mining 一樣 = =

遲D成幾10K  xp 先1個 rank
回復 支持 反對

我都要加油on 99fm啦
回復 支持 反對

最後的10lv~~~~(入油中~)

回復 支持 反對