打印 上一主題 下一主題
收起左側

沖啊~~~~~只差2 lv!!~~

好少姐.. 1日都得啦... (淨計fm)
回復 支持 反對

差最後一個goal.個remainder 好恐怖[[bao_29]]

回復 支持 反對

唔恐怖.. 邊樹恐怖姐 david..
1mil 咋嘛.. 兩日搞掂啦..[[ipk (15)]]
回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 12-3-2008 23:26 發表
唔恐怖.. 邊樹恐怖姐 david..
1mil 咋嘛.. 兩日搞掂啦..[]

可惜,我升的5係fm[[bao_29]] ,係fm的話2日ko 啦
回復 支持 反對

原帖由 dealyou 於 12-3-2008 23:37 發表

可惜,我升的5係fm[] ,係fm的話2日ko 啦

hunter應該都得架啵.. 每日捉 1800~2000 隻 red chin.. 2日 100萬 xp = ="

回復 支持 反對

Agility一個鐘最多50k exp, 自己計下要幾多日啦[[bao_38]]
回復 支持 反對

原帖由 goodericdong 於 13-3-2008 22:42 發表
Agility一個鐘最多50k exp, 自己計下要幾多日啦[]

佢1個鐘 60k xp 咖 @o@
回復 支持 反對

原帖由 icy920801 於 14-3-2008 00:02 發表

佢1個鐘 60k xp 咖 @o@

5好意思,我已經回到50k exp per hour 的速度[[bao_40]]
無法忍受係dorgesh kaan fail,fail 1次就幾乎損失2k exp[[bao_29]]
雖然dorgesh kaan 可以做到63k exp per hour(如果成個hour無fail 到,不過個*如果*可能性好少[[bao_13]] ),不過當見到自已咁ge lv仲fail 成咁就無心機train 落去[[bao_25]]
做返隻monkey,係ape atoll train~夠穩定[[bao_05]]

回復 支持 反對

david加油[[bao_49]]
回復 支持 反對

原帖由 the_lvl3_noob 於 15-3-2008 21:24 發表
david加油[]

Who are you=.="??
--------------------------------------------------------------------------------------
我fm...If have to go to school... one day only can burn 1k~1.5k willow[[onion_11]]  
唉[[onion_61]]
回復 支持 反對