打印 上一主題 下一主題
收起左側

新交友專區

msn:bbq11223344556677889900@hotmail.com
個人網站:
QQ:沒有
電話:有,但不公開
日期:29/4/1994
交友條件︰男女均可,只要你和我有同一樣嗜好
嗜好(認真的,喜好次序由頭數起)︰物理,數學,棋藝,歷史,戰爭GAME,射擊GAME,戀愛遊戲,經營遊戲,ONLINE GAME,動漫
回復 支持 反對

msn: manutd_number_1@hotmail.com

個人網站: www.xanga.com/ricky9329

QQ:冇

電話:add左我岩傾先問@@

日期:1993 - 2 -09
回復 支持 反對

msn: kenny7075@hotmail.com

個人網站: 唔鍾意打~

QQ:冇

電話:熟左先比啦@@
回復 支持 反對

msn: hotmaii7761@hotmail.com

16歲男-_- v 無任歡迎  盡情ADD我吧 (注:已有女友)囧
回復 支持 反對

msn:alexxalex728@hotmail.com

想一齊搞下gag / 有讀文 商科的人可以加我討論討論
日期: 22/5/09
回復 支持 反對

可以黎搵我
CHIKHI_lee@hotmail.com

乜都可以傾
女仔add既話我無乜野可以同你傾
回復 支持 反對

msn:laiyinghoa@hotmail.com
個人網站:無呀

QQ:唔用

想識多d人啊
有人想做我fd就add啦
回復 支持 反對

msn: Laulungma@yahoo.com.hk
小小自我介紹:半隻腳上左電車既17歲電車人!?(路人甲:電車人是什麼啊!!!(大叫
個人網站:那麼高科技的東西才沒有呢(謎之聲:那你究竟是什麼年代的人啊?
QQ:大陸的qq不是我杯
電話:熟左先比你-3-  請先add小弟msn~
交友條件:其實也沒什麼條件可言,有意就加小弟吧    想認識多些不同類型的朋友  發覺自己的交友圈子太細了  講下心事,吐吐苦水也無妨啊  不過add左小弟請表明自己係樂古之友先啊  唔係小弟唔知邊個就會ignore喔   總之放心add小弟吧!!!我又不會咬你的-﹏-+
嗜好:動漫、圍棋、online game、小說創作、亂吹一通(胡說八道)、吐糟自己(這也算嗜好!?)、發白日夢
日期:today~!!!09年5月11日
回復 支持 反對

msn: Siu_shing0302@hotmail.com
個人網站:www.facebook.com 打我msn帳號就見到
電話:N/A 識耐左先俾掛..
日期:13/5/09
回復 支持 反對

msn:lwy-kim@hotmail.com請,同我講係樂古的
個人網站:facebook@用msn add我
QQ:沒
電話:66848692(3)請,同我講係樂古的
日期:今日係19-5-2009
回復 支持 反對