打印 上一主題 下一主題
收起左側

新交友專區

msn: Leo_Yip@live.hk
個人網站:http://profile.qooza.hk/Yip_0206

QQ:冇

電話:67427671  人仔..歡迎sms

日期:5月22日
回復 支持 反對

msn:wing0702_0.0@hotmail.com(add左要出聲)
我15歲男~電話熟d先比...
14-16歲男女都add得...出街玩都ok.3.
回復 支持 反對

msn:kenny63488755_ktv@hotmail.com

個人網站:http://blog.qooza.hk/aa511659

QQ:923713409

電話:不公開
回復 支持 反對

msn:laiyinghoa@hotmail.com
個人網站:無
電話:53154197人仔台 send  sms都得
16歲
回復 支持 反對

msn:ckit140@yahoo.com.hk

個人網站: 沒有

QQ:沒有

電話: 唔見左囧

日期:1993-2-7

咩人add我都無所謂
最重要係識到朋友而已
回復 支持 反對

msn:CWingkit@hotmail.com
個人網站:冇
QQ:冇
電話:add左我先拉!
日期:24-7-09
回復 支持 反對

msn: ken0831@livemail.tw
QQ:727848509
電話: add左有意既可以問我囉^^
日期:2009年7月23日
我就18歲~_~咩人都add得~最好就14以上啦~_~ 不過
最緊要識到朋友@@
回復 支持 反對

msn:kmanny0@hotmail.com
電話:67405633,,people台...得閒sms無所謂..不過要報上名來= =
日期:24/7

我就16歲啦...有興趣就add我啦~~
++同埋想識多d朋友..男女都無所謂
(謎之語:當然女既最好啦xd)
回復 支持 反對

msn:nakuzdragon@hotmail.com

電話:90632565  3台@_@,,,sms可以

18歲仔10月19歲-_-...一次拖都沒有拍過,,,好想識女仔=3=...但係我係一個毒男加路痴出街一定唔識路-_-除非自己個區,大家add我la...最好係女仔=3=...
回復 支持 反對

msn: curs618@hotmail.com
日期:1993年6月18(雙子)
add我啦 我咩都傾得架^^  做個朋友都好
見到既姐係有緣 有緣請add
回復 支持 反對